Mobilblogg - Just nu

Just nu sitter jag och väntar på bussen. Klassen har vart på Fyrishov och kört bowling från ett tills tre typ. Men jag gick lite tidigare för jag hade mina saker i skolan för vi skulle inte köra så länge från början. Jag ska in till centrum för att köpa en tröja som vi ska ha när vi tävlar i helgen och ha tävlingskläderna på oss på träningen idag. Åh nu kom bussen!

Revenge tomorrow?

Nu sitter jag uppe i soffan framför tv:n och har fikat lite. Hade Jolly på dressyrträningen, har inte haft honom på nåt år och så hade vi Lätt A:1 (svårt dressyrpogram). Det gick väl bra har gick på tygel och sådan, gick bättre än vad jag hade trött eftersom inte har ridit honom på väldigt länge.

Har förflyttat mig till mitt rum nu och sitter framför datorn istället. Håller på att lyssna på lite musik och funderar för jag ska ju skaffa en ny blogg. Hoppas morgondagen är mer meningsfull.

Har tänkt att jag ska hämnas lite på Didrik men vi får väl se om jag gör det, hur det ska gå till och hur det går...haha. Känns jätte bra...not!

Mitt resultat på bildprovet, ganska nöjd.

Dagens look

Idag har det inte hänt så mycket speciellt i skolan. Var en ganska onödig dag egentligen för gjorde inget på matten och sedan började inte vår lektion fören halv ett så det var väldigt drygt.
Men jag har fått reda på lite betyg och sådant, det ser bra ut.


Så här såg jag ut idag, inget speciellt. Sorry för dålig kvalité på ena vet inte vad som hände och tog den snabbt innan skolan.

Jeans: Gamla Crocker
Linne: Nåt gammalt från mamma
Tröja: Fått av mormor förut
Jacka: Förra eller förr föra året på Bubbelroom
Armband: julklapp av hertis
Halsband: Gammal som jag hittade. (Det är en rosa sten som är format som ett hjärta)
Örhängen: Gamla Pilgrim ( Rosa stjärnor)

Nu ska jag käka fiskhamburgare och sedan byta om för dressyrträning.

OMG

Nu har jag hål som vanligt. Fast nu har vi har tydligen ingen svenska för Erik ska träffa klassen som ha ska få i höst. Så det är massa sexor här på vår skola idag.

Matte var första lektion vilket var onödigt eftersom vi lämnade in våra matteböcker förra veckan. Så vi bara snackade och fick reda på vad man fick på sitt fysikarbete och betyg i fysik. Har ju fysik senare ändå så kunde fått sovmorgon till halv ett.

Fick reda på vad jag fick på mitt fysikarbete och i betyg och gissa vad jag fick...! MVG snacka om att jag blev förvånad.


Godnatt bloggen

Okej jag ska ju inte lägga mig riktigt än då. Sitter här vid datorn och tänker lite och lyssnar på musik. Men ska väl smörja mig och göra mig iordning inför sängen. Måste försöka komma tidigare till sängs nu så jag inte blir sjuk inför tävlingen i Malmö. För jag har faktiskt lite ont i halsen.
Har avanmält mig till den kombinerade tävlingen som är på torsdag för jag måste fixa med cheeren inför vi ska åka ochsådant.

Bilden är tagen igår när jag åkte cab hem från stallet. Första gången jag åkte cab i år. Skön känsla kändes som sommar och allt. Är helt naturlig på bilden den är inte redigerad eller nåt, börjar gilla effekten Sepia.


Haft cheerträning

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från cheerträningen. Nästa helg är det ju RM i Malmö i cheerleading och cheerdance. Tror det är båda kategorierna men inte säker var det på DM iaf. Har aldrig vart i Malmö så dte ska bli spännande och många säger att dte är fint där. Så jag och mina föräldrar åker ner en dag tidigare nämligen på fredag. Själva träningen gick bra om ni undrar.

Nu känner jag mig inte så fresh så ska hoppa in i duschen sedan blir det att öva på Lätt A:1 (svårt dressyrpogram, som jag ska rida imorgon) och mysa en stund framför tv:n med fika.

Här från ni bilder från idag i stallet.

Jag som en ängel och Jens


Isabelle med Sunny & jag med Jens


Isabelle till vänster och jag till höger. (Jag råkade komma lite före där).



Jag


Isabelle


Isabelle and Sunny


Me and Jens


Cissi med Chesnut


Elin på Amber och Kertsin på Spikkel som knapt syns.


Sussie med Filur, de hoppar faktiskt (och Sussie har inte hoppat på år och visste inte att hon skulle vara tvungen till det i talangen).


Jessica och Estrella


Karro och Chesnut


Sedan var det dax med Kadrilj



Hästensdag/Morsdag

Kom hem från stallet för några timmar sedan har ställt iordning mina saker och sådant. Käkat lunch eg gång till när jag kom hem. Alla tycke jag och Isabelle var fina som var änglar. Vi började själv dagen med barbacka hoppning som änglar och tror folket tyckte vi var bra.
Vi fick 3 yes så bra var vi i talang, fick ett yes för vi var snyggt klädda och matchande.
Senare red jag som var Team Bälinge alltså körslaget inspiration och vi var 11 stycken som red Kadrilj. Alla tyckte det såg så fin ut. Andra uppträdande hände också men då var jag själv publik.

Har gjort en Rabarberpaj som vi ska käka nu och fira morsdag lite.
Senare är det cheerträning som gäller.

Såhär var jag sminkad imorse, bilder från dagen kommer senare.

Mobilblogg - nu är man påväg..

till stallet. Ska ta in Jens från hagen om han inte redan är intagen. Sedan ska jag fixa honom och byta om lite och sedan ska väl jag och Isabelle ridafram. Hoppas det går bra med barbackahoppning och cadriljen. Bild på Glorierna jag gjorde igår.

Yesterday

Igår så var det ganska chill med lektioner för det var vårshow så vi hade ingen svenska eller kulturtid eftersom Marith och Erik höll på med showen. Hade svenska som första lektionen och visste inte att vi inte skulle ha någon så åkte till skolan som vanlig tid då vi hade sovmorgon. Men det var flera som inte heller visste. Vi satt vid tunet och hade trevligt och tog kort och annat.

Senare var det dax för vårshow som kören hade. Det var rocktema och det var faktiskt bra tycker jag. Kommer ihåg i sjuan när jag var med och var temat 70-tal, ABBA typ haha.


Jag, Korvis(Sara) & Agnes (Anki)


Jag,korvis & anki


Jag i Ankis brills


Nattis i min klass var duktig och sjöng solo.


Erik, en av klassens mentor som är jätte bra och är våran svensklärare och musiklärare.

Träslöjdsläraren


Didrik i min klass och Åsa typ.

Magda i min klass sjöng så fint med en lugn låt.


Didden och Åsa dansar

Blev klar med Glorierna förut så ni får väl se bild på de innan jag lägger mig kanske eller imorgon. Nu ska jag ställa iordning lite inför imorgon som att putsa mina stövlar och sådant.

Ska göra Glorier nu

Hej sötisar!
Jag kom hem från stallet runt ett. Då har jag fikat och inte gjort något alls typ. Somnade i soffan för är väldigt trött sedan vaknade jag och somnade om haha. Känner mig fortfarande trött fast inte lika iaf. Är helt slapp idag, inge smink, trött i kroppen och ögonen.

Imorgon ska jag och Isabelle ha ett hopp-pogram med barbacka som kommer vara som öppningsnummer av hästens dag i stallet. Vi ska vara änglar för det passar när vi rider Sunny och Jens för de har så fina vita långa manar. Så jag ska fixa glorier åt mig och Isabelle som vi ska ha utanpå hjälmen. Lite senare ska jag rida cadriljpogram med min dressyrgrupp och en annan grupp.      
                            

Mobilblogg - är i stallet

Har vart i stallet sedan halv åtta imorse. Kommer inte vara här så länge till. Jag har jobbat, haft stalltjänst om ni undrar. Just nu käkar jag lunch som ni ser på bilden.

Mys med Avalon High

Nu ligger jag i soffan nere och ser på Paris's Hilton's BFF. Snart börjar en film som heter Avalon High på Disney Channel. Hehe men den verkar faktiskt vara bra när man sett trailer typ. Det är praktiskt med att kunna mobilblogga.

Ha en mysigt fredag allihopa!<3
               

Tävling - Valfria färgade linser

Nu är jag med i en tävling där man kan vinna valfriade färgade linser. Det är ingen styrka eller så. Linserna är för att kunna ändra utseendet och har ingen annan effekt eller nåt. Jag tycker det är en rolig sak som jag provat på förut (till Halloween då jag hade kattögon). De man kan vinna är tre månaders linser.
        
För att komma till bloggen som håller i tävlingen klicka HÄR!
Sidan där du även kan köpa linserna klicka HÄR för att komma dit.


                       

Bildregn från...

förra torsdagen när klassen var en dag i stockholm och åkte till Skansen bland annat.
Vill åka någonstans igen med sötnosarna men det kommer vi nog inte hinna :(

Det var lite ruggit väder på morgonen och oklart men blev ju fin med sol sedan så bytte om till leggings istället om ni undrar varför jag först har svarta jeans och sedan inte.



Statyn är Astrid Lindgren om ni inte ser det.


Det ser så mycket större ut på tv:n än vad det är irl. Blev chockad.



Didrik matar Jimmie haha.


Var där sedan förra sommaren, blir väl åka dit någon gång i sommar kanske?

4 veckor kvar idag!

Idag var det exakt fyra veckor kvar tills jag åker till Malta med hertis och fritt. Ser fram emot det men är lite nervös. Undra hur brun jag kommer bli vi ska liksom vara där i tre veckor. Har aldrig vart utomlands så länge förut men har vart mycket utomlands.

Inge plugg yeah! Annat istället...

Hej bloggen!
Sorry att uppdateringen inte vart så bra idag. På idrotten så var vi ute vid Fyrishov och körde beachvolley på sandplaner som dee har där utanför. Det gick väl bra men fick sand innanför kläderna tack vare Didrik.

Efter skolan så letade efter kläder som jag kan ha på söndag när jag ska hoppa barbacka. Det är hästensdag på söndag så det kommer vara mycket folk och musik och sådant. Isabelle och jag ska vara änglar när vi hoppar så måste bara ha vitt på oss typ och det är en liten nackdel när man rider barbacka för man får färg på baken då haha. Sedan har jag ju haft hoppträning då vi övade på våra nummer.

Fett chill med skolan nu när man inte har plugg! Men då har man istället tre olika dressyrpogram man ska kunna till söndag, måndag och torsdag + tävling på det också. Haha great.... så fort det blir lugnt i skolan så är det nåt annat.


Bild från google. Men det ser ut ungefär såhär när man hoppar barbacka för er som inte vet.

Just nu

Har jag hål nu som alltid. Sitter på gräsmattan med några härliga personer från klassen och nattis.

Kulturvandring med klassen

Nu har jag kommit hem från kulturvandringen med klassen för en stund sedan. Det var trevligt och vad skönt det blev att solen sken upp för förut så småregnade det och var lite moln.

Har missat Glee varenda gång nu på senare tid för har alltid haft så mycket plugg och har ingen träning på onsdagar så då passar jag på att plugga. Men då missar jag tyvärr Glee... Glee går varje onsdag kl.20.00 på tv11. Efter Glee så ska jag göra klart biologin och lite annat så får vi se vad mer som händer.

Lite bilder från kulturvandringen med klassen..

Carolina Rediviva


Engelska trädgården



Diddens rumpa hihi^^


En söt hare när jag och mami var påväg till bilen.

Bloggpaus över!

Hej!
Nu har jag vart borta alldeles för länge. I måndags hade jag spanska prov, igår hade jag bildprov och idag kemiprov. Har haft inlämningsuppgifter också men alla är nu inlämnade förutom biologin som ska in idag men är nästan klar med den. Så det är den som ska göras ni och sedan måste jag skicka den. Blir ganska tidig middag idag för runt sex så är det kulturvandring med klassen. Klassen har kulturvandring för våra föräldrar. Jag, hertis och fritt har bland annat flustret så vi kommer vara där och snacka. Ser inte fram emot det hade hellre vart hemma.

Nu ska jag i alla fall fika och sedan göra klart biologin.

tyvärr sötisar

Igår pluggade jag fem timmar bild och idag fem timmar kemi om det inte blev mer. Sedan hade jag cheerträning och blev plugg igen. Har prov på måndag, tisdag, onsdag och massa inlämningsuppgifter. Blir en helvetes vecka bokstavligt. Kommer vara sjuk trött säkert. Ska inte lägga mig än fören om någon timme elr två tyvärr för har en del saker att göra innan jag kan lägga mig. Så det blir en bloggpaus till onsdag eller torsdag. Ha det bra tills dess<3

KÄRLEK till den här låten!

Nu ska jag se någon film som börjar nu. Vet inte vad det var för film men den handlade om ungdomar och mamma sa att den skulle vara bra typ så vi får se.

Hörs imorgon! Nu får ni en låt som typ är den bästa nu, man blir glad av och allt känns så härligt och perfekt och tänker så mycket på sommar. Känns bra att vi har den i vårat cheernummer. Snart är det ju RM i Malmö!
Vad tycker ni om denna låt?

 

(La upp det här inlägget för en halvtimme sedan men blev nåt fel mitt fel verkade det som :/ )

Audition

Hej! Sorry att jag inte bloggat tidigare. Somnade sent som ni vet, runt halv fem hehe. Vakndae typ ahlv ett. Fick reda på då att det var cheeraudition idag och visste inte att jag skulle gå. Men så jag gick och tycker det kändes bra. Men vet inte hur det blir jag går ju redan i Predators som är ett fortsättningslag, kommer ju inte komma i Avancerad iaf. Efter auditionen tog jag bussen hem och har pluggat bild sedan halv fem till halv nio typ. 4 timmar! Ni undrar säkert hurdå plugga bild men alltså konsthistoria som inte är roligt. Ska kunna massa gamla Imser och konstnärer och deras tavlor som är 46 st typ och annat. Nu ska jag käka middag sedan blir det plugga Kemi i några timmar kanske eller imorgonbitti.


Mobilblogg - Lägger mig nu!

Attans råkade somna lite väl länge i soffan. Jag som hade tänkt gå upp nio för att få ut så mycket av pluggningen. Har ju ganska mycket att göra, tre prov nästa vecka på måndag, tisdag och onsdag. Har lite skolarbeteten på det också och kulturvandringen. Bilden är tagen i torsdags när klassen var i Sthlm.

Fredag?

Nu är det fredag igen men det känns inte som fredag faktiskt. Okej fredagr är typ inte speciellt längre för dte blir ju ändå endel plugg iaf perioden som vart nu. När jag kom hem från skolan så blev det att se House och sedan har jag pluggat hela tiden fram till nu typ.

Hade matte muntliga nationella idag och tror det gick bra. Fick reda på efter vad jag har fått på de andra delarna och det totala då han räknar in med idag. Jag fick MVG poäng då gick jag över gränsen så om man tittar på poäng har jag MVG men fick 5 solar och man måste få 7 för att få MVG så det ser tyvärr ut som ett VG på nationella men ett väldigt stark och det är nog mer åt MVG hållet verkar det som ju :)

Fick veta resultatet av svenska provet. Kan ni gissa? Ja VG+ lite surt buhu. 22p och MVG gränsen var 23p. Har sådan otur ibland asso. Fast har fått MVG förut i alla fall både på svenskan och so:n.

Fick tillbaka mitt so prov då jag fick 33p och 34p var MVG. Det blev ett VG+ på det provet. Så kändes lite surt då...
Men jag hade gjort en bra debatt som var det bästa man kunde få typ så båda tillsammans blir MVG-. Hade jag fått 1p till så jag hade 34p så skulle jag fått MVG på det totala. 1p så lite skillnad!


Resultatet på so prov.


På svenskan så spelade vi upp lite scener ut fröken Julie.

Det är jag som är Julie och Didrik är Jean

Sorry för dålig kvalité men ljuset var lite konstigt med strålkastarna.

Muntlig matte nationella nu!

Hejj sötisar!
Nu har jag livskunskap men som sagt vi gör aldrig nåt på den. Har övat med frida på det som vi gör på kulturtiden. Klassen ska ha en kulturvandrig på onsdag i uppsala och jag,hertis och fritt (frida) ska snacka om Flustret. Matten börjar kvart i tre men alla har gått hem för de andra i klassen har ingen matte förutom jag,hertis och fritt för vi har matte muntliga. De andra har gjort på andra mattelektioner och några ska göra nästa vecka.

Hörs senare då jag ä hemma och med lite bilder.

Snyft min jacka försvunnen!

Hello!
Idag måste ni hålla med om att jag har vart bra på att uppdatera om man jämför hur det har vart nu på senare tid. Dagen skulle vart lyckad om inte min jacka hade försvunnit! :( Glömde den på tåget och pappa gick runt på det tåget senare och snackade med SJ men om någon av personalen eller någon snäll person sagt till så kan den vara på upphittade grejer men det är i Stockholm. Men pappi jobbar ju i Sthlm så han ska dit sen och snacka så hoppas verkligen att jag får tillbaka den för använder den typ hela tiden. Det är typ som en skinnjacka men ett annat material mer tyg och mycket skönare och behändigare än en skinnjacka dessutom.

När jag kom hem förutom att ora mig för hur det skulle gå med jackan så blev det bara att börja plugga. Har nästan bara hållt på med fysiken i några timmar har gjort lite svenska och öva matte. Missade min hoppträning idag för hade för mycket plugg tyvärr och förra torsdagen också då jag var på avresemöte. Nästa gång måste jag gå för ska vara med på uppvisning och måste öva och vilken talang jag ska ha.

Hjälp tiden har sprungit iväg! Nu måste jag lägga mig har ju matte nationella tur att det bara är muntliga kvar.

Lite sent med dagens outfit med bättre sent än aldrig.

Linne: Gammalt från Gina
Tröja: Wesc
Jeans: Gamla Crocker från JC
Skor: Hilfiger, förra sommaren
Väska: Ellos
Brillor: Prestige, Åhléns

Mobilblogg - Skansen

Hej sötisar! Är på skansen och vart det ett tag nu. Kommer svara på kommentarer när jag kommer hem. Älskar coments så ni kan alltid kommentera även om det är nåt litet.

Godmorgon - åker till en annan stad idag också!

Godmorgon på er! Nu är jag på centralen med folk i min klass och väntar på andra i min klass. Vi ska åka till Stockholm idag och var ju där igår på operan så känns lite fram och tillbaka men men what to do liksom. Här har ni lite bilder från igår från när jag var på kungliga operan. Opera var inte som jag hade tänkt mig men nu är det checkat iaf.

Mitt första mobilblogg - Vart i Stockholm på opera

Hejj! Sorry att uppdateringen vart så låg idag. Idag har jag inte haft någon skoldag för vi har haft operationdagsverket. Har städat ganska mycket idag och gjort lite plugg och sånt. Sedan så blev det duschen och fixa sig och käka innan hertis kom och hämtade mig. Sedan gick bussen från skolan och operan slutade för en stund sedan och nu sitter jag på bussen påväg hem:) Första gången jag mobilbloggar och lärt mig hur man lägger in bilder med det är lite krångligt.

Operationdagsverket

Godmorgon solstrålar!
Hoppas ni sovit gott. Själv så har jag sovit bra, inga mardrömmar eller nåt så det känns skönt. Känner mig väldigt utvilad fast det inte blev så tidigt igår kväll. Nu ska jag käka frukost och sedan blir det att städa i huset, fixa lite saker och plugga massa.

Har Operationdagsverket därför är jag ledig för den här dagen ska man jobba på och tjäna pengar och lämna in då de här intjänade pengar går till folk som har det dåligt, olika länder varje år och lite olika saker t.ex. förra året var det för att få så flickor också kunde gå i skolan, i vilket land det var kommer jag inte ihåg tyvärr.
Jag är hemma och jobbar för har annat som måste göras också som skolarbeten och sånt.


Godnatt blöggen!<3


Imorgon får man sova lite längre men mycket ska göra imorgon så det blir tyvärr inte mycket sovmorgon :(

Tagit adrenalinspruta

Tjeena!
Idag så hade jag svenskaprov och tycker det kändes bra, skrev på allt i alla fall. Jag har gjort hör- och läsförståelse i spanska förut och tyckte det gick piss men tydligen så gick det bättre än vad jag trodde vilket var en lättnad. Bara uppsatsen som är kvar i spanska på de nationella som vi ska göra på måndag. På fredag så har jag matte muntliga nationella och sedan har jag gjort alla förutom att jag har spanskauppsatsen men annars så.

Har egentligen cheerträning nu men gick inte för efter skolan var jag till Samariten barnspeciallistmotagning för att ta en adrenalinspruta för att veta hur man ska göra och veta om jag reagerar eller nåt sånt. Bra att veta innan jag åker till Malta och de berättade lite närmare om den också. Efter det så tog jag kort för id-kort men ska till banken på måndag för att fixa det. När vi kom hem så fanns det inget vatten i hela huset. Men nu har det som tur kommit tillbaka.

Nu ska jag plugga och göra skolarbeten, ciao!<3
                         
När jag hade tagit foto, ( bilden tagen med min mobil).


Strindbergprov imorgon

Hejsan alla sööta läsare och fula, nä alla mina läsare är söta och snälla!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Om ni haft studiedag så har ni haft det skönt. Tyvärr så har det vart dåligt väder idag med regn men det blev bättre senare då det kom sol så det var skönt.

Hade dressyrträning idag och jag hade Sunny. Det gick väl bra men hon är lite svår för hon kan inte endel saker. Men hon lär sig i alla fall. Vi fick kadriljpogrammet av Hanna idag som vi ska göra på hästensdag. Nästa lördag ska vi träna på pogrammet i 2h med den andra gruppen som vi ska göra det med. Fick redan på idag att vi ska också göra någon show med hoppning den dagen också, skoj skoj!

Imorgon har jag prov i svenska då det är Strindberg i huvudsak så har pluggat det hela dagen typ förutom när jag var i stan eller tränade.

                          


Studiedag

Hejj bloggen!
Blev inget mer inlägg igår tyvärr men det hände ändå inget speciellt.
Imorse klev jag upp ganska tidigt, runt nio fast det är studiedag och jag är ledig. Har ju hunnit att göra lite saker då. Har städat (dammsugit och sånt) i mitt rum, några rum här uppe på övervåningen, åkte till stan för att jag skulle ta ett kort i en sån där automat som jag ska ha på mitt id-kort som jag ska få. Men det fanns ingen så åkte in i onödan! Man får gå till en sån där som tar men då får man flera kort och det kostar ganska mycket tror jag och jag vill ju bara ha ett kort. Vet inte när jag ska hinna åka dit för har mycket att göra hela tiden nu och måste få det innan jag åker till Malta.

Nu ska jag käka lunch och plugga hela tiden sen, vi hörs<3

SORRY FÖR DÅLIG KVALITÉ, vet inte vad som hände men pallade inte ta om.
                                                                        Dagens outfit:
                                               
                                                T-shirt:
WESC, Holmlunds
                                                Tröja: H-tröja, Gina
                                                Jeans: TWENTYFIVE:SEVEN, vet inte var jag köpt de
                                                Strumpor: NewBody
  


Have nothing special to say

Hej sötisar!
Sorry att jag inte uppdaterat något idag fören nu. Fast jag gick upp tidigt imorse för jag skulle till stallet och jobba. Najs för då tjänar man pengar fast finns inte lika mycket att göra nu när typ alla hästar och ponnys går ute så då jobbar jag inte lika länge. Aja man tjänar nåt i alla fall.

När jag kom hem från stallet så käkade jag lunch igen hihi. Sedan har jag bara plugga, öva på piano och snackat lite med mami. Har egentligen cheerträning idag men det blev inget tyvärr. Nu ska jag svara på era söta kommentarer och jätte roligt att ni tyckte om min klänning som jag gjort ^^ Blir väl mer plugg sedan...puh.

Här har ni lite bilder från i torsdags när hertis och jag åkte till Sthlm för avresemöte....

Steek min från hertis där<3

Love you for ever my best friend!<3


Sööt hertis kan vara då ^^


WE ARE THE WINNER TOGETHER!<3


Så STORT gymnasium som mötet var på då. Hertis och hennes snälla mamma är på bilden.

Gjort en tunika/klänning!

I tisdags så hade jag syslöjd och då blev jag klar med min tunika som jag hållt på med ett tag. Vi fick en uppgift att man skulle göra vad man ville men det var tvunget att vara återanvänt. Inte använda nya tyger och sådant eller köpa något. Jag har designat och sedan gjort tunikan själv. Allt på klänningen är återanvänt på nåt sätt t.ex. spetsen som jag har satt på det rosa tyget är från början gardiner. Man hade en viss tid på sig med det här arbetet men hon var sjuk några gånger så vi fick mer tid.
                     
   

Haft uppvisning idag

Hejj!
Hade tänkt göra ett inlägg innan jag åkte men det hann jag inte och sedan tänkate jag mobilblogga men gick inte att gå ut på nätet eller nåt. Fett konstigt nåt med bredbandet att jag inte kunde koppla kanske eller nåt sånt?

Uppvisningen gick väl bra, bara att jag och moa slog i varandra en gång när vi gjorde toetoch men det märktes nog inte. Efter uppvisningen så åkte jag med mamma och pappa till Gränby för att köpa mat. Kom hem för en stund sedan så har bytt om nu men ska nog ta bort strecken i ansiktet om jag ska ta foto med kläderna som jag fick hem i torsdags eller så gör jag det imorgon.

Så här var jag sminkad när vi uppträdde

Bilden är tagen med min mobil

Nu ska jag fixa lite, plugga ganska mycket känns det som att jag måste göra och se på melodifestivalen. Senare så kommer det upp ett tidsinställt inlägg.
Hoppas ni får en trevlig kväll! 

Fredag!

Hejj!
Sorry att jag inte bloggar fören nu men tänkte blogga på mobilen men kunde bara skriva på rubriken och inte här liksom. Får titta på det någon gång så jag vet hur man gör för det ska ju gå. Igår åkte jag med hertis till stockholm för att gå på avresemöte med EF, träffade fritt där. Fett stort gymnasiet var där vi var. Har aldrig sett en sån stor skola på riktigt i hela mitt liv.

Idag så var det vanlig skoldag (okej det har det ju vart hela veckan då) förutom att jag hade spanska nationella hörförståelse som gick sådär. Buhu, hade ont i magen, i huvudet och var trött så lite svårt att koncentrera sig. :(
När jag kom hem skola så blev det att plugga och sedan blev det grandiosa pizza till middag. Blev en tidig middag idag för jag skulle ta bussen in till stan för att träffa predators för vi skulle sälja lite saker för att tjäna pengar.
Mer än så har inte hänt idag.

Lite bilder från idag...

Nattis & korvis (Sara) innan debatten på so:n


De var från Afghanistan


Ellen & hertis, påväg till tunbackar efter skolan för att köpa godis

Nu ska jag svara på trevliga kommentarer eller alla era kommentarer för ni är alltid så snälla blir så GLAD!
Sedan ska jag plugga och mysa framför tv:n och gotta mig :)
Ha en trevlig fredag vad ni än gör!

Åka till en annan stad snart...

... nämligen Stockholm. Kan ni gissa varför? Jo för jag ska på en avresemöte med EF och alla som ska till Malta ska vara på det där mötet så hertis och fritt ska dit också såklart.

Efter skolan så blev jag hämtad av mami då vi åkte direkt till en specialistläkare som vi hade tid hos. Det har att göra med min hälsena att göra. Pallar inte förklara om ni inte vill veta. Men det är bättre nu, inflammationen verkar vara typ borta och det är inte så farligt om jag vårdar det. Mamma hade också hämtat ett paket på posten från ellos. Ni får se senare ikväll eller imorgon var det var i paketet.



My friend and i in computer lab

Cha cha bitches! jimmie kedmark is in the house!! Här kommer en länk till min blöööög :) :*
Klicka HÄR!


Hejsan alla läsare!
Sorry att det inte blev någon mer uppdatering igår kväll hann helt enkelt inte tyvärr.
Jag gjorde klart sakerna om Haiti och blev sedan upphämtad av hertis med moppe. Vi åkte till fritt och filmade lite scener så nu är vi klara med det nu ska det bara klippas ihop till en film.

Har haft Haiti debatt och har hål nu. Tycker det gick helt okej bara lite högljut och man pratade i mun på varandra hehe. Blev bättre med det sedan iaf. Nu sitter jag i datasalen på hålet och ska göra fysik för att vara effektiv.
Ska nog återgå till det men kommer säkert bli nåt annat känns det som.


Plugga som gäller!

Hejsan!
Så dumt inlägget som jag hade skrivit försvann!!
Jag håller i alla fall på med att skriva en sammanfattning och analys om Haiti nästan klar. Kommit på några argument som Haiti kommer ha i debatten imorgon. Jag,Maria,Agnes,Magda och Ludvig har u-landet Haiti och ska va i en debatt mot i-landet Norge imorgon. Men det går nog bra får vi hoppas!

Ska ta en liten paus i studierna för det är middag. Det blir Chickenbits och ris eller nåt sånt liknande gott. Berättar kanske lite senare om dagen som vart.
Vi hörs!


                                                               Haitis flagga

Så mycket att göra, Delprov C imorgon!

Hejj söötnosar!
Är så ledsen att det blir så dåliga uppdateringar men jag har faktiskt några inlägg som jag vet vad jag ska skriva om men har inte hunnit så vissa saker som läggs upp är en dag försent kanske egentligen. Så jag har inte bloggtorka eller nåt, tur men då hinner man inte i stället...

Idag har det vart så himla vart, känner sig som en lök typ haha elr (ludet). Nä där var jag nog lite taskig. I skolan hände inte så mycket speciellt. Efter skolan tog hertis och jag 1:an till centrum för hon skulle ett ärende och jag ett annat då jag skulle köpa en ganska stor vit t-shirt till lördag på uppvsningen. Hittade en på H&M för bara 30kr!! Verkligen ett fynd!

När jag kom hem så vart det bara att plugga på, åka in till cheerträningen som gick bra tycker jag. Kom hem runt halv tio och har bara pluggat sedan jag kommit hem förutom nu och nyss då jag fikade. Imorgon har vi nationella i matte Delprov C. Hoppas hoppas det går bra!

Dagens look:

Tröja med pushärm: Förra året på Holmlunds
Shorts: Förra året på H&M
Leggings: Pierre Robert
Örhängen: Vet inte, väldigt gamla

Nä nu måste jag gå och lägga mig, C-provet är ju på morgonen!
Godnatt!<3

Blogg.se deras fel igår

Hello!
Mitt förra inlägg har inte gått att kommenterat men det är blogg.se´s fel. Så publiceringen blev fel men det ska vara fixat nu.

Funkar inte att kommentera men pröva. Ska titta på det imorgon!

Idag hade vi sovmorgon för några i kalssen hade muntligt nationella i matte på morgonen då vi har matte men var inte i den gruppen. Jag försov mig dumt nog men mobilen ringde inte konstigt nog för jag tycker att jag borde ha vaknat av den. Det gick bra ändå. Didden & Jimmie var dryga idag med sin pinne säger inget mer om det. Efter skolan var det piano.Dressyrträningen gick väl bra Hanna (ridläraren) tyckte det i alla fall, jag hade Sunny.

Annars har jag bara pluggat och inte gjort mer.
Okej den här bilden har inte med inlägget att göra, det här fick jag i lördags!

Vi som har uppvisning på lördag och har hotpants och är barbenta så måste nog sminka över.

Igår & idag

Publicerade detta idag runt fyra men det fuckar sig och vill inte publiseras så vi får se hur det kommer gå!
___________________________________________________________________________
Hejj!
Sorry att det inte blev någon mer uppdatering igår. Tänkte göra en innan jag skulle ut men det blev inte av. Igår så höll jag på med att föraöver låtar till min nya mobil och det tog ca tre timmar för först visste jag inte vart de hamnade eller hur man gjorde. Sedan blev det middag och göra iordning sig lite snabbt för skulle dra iväg till fritt. Vi var runt elva pers först men blev fler sedan när vi gick ut.

Idag så har jag städat mitt rum, dammsugat några rum på övervåningen, pluggat lite. Nu håller jag på att byta om för ska ta bussen till cheerträningen. Idag håller den på i ca 2,5 tror jag. Så tar med mig lite att käka.

Gårdagens outfit:

Tröja: Fått av mamma förut KaphAl?
Linne: Fått av mormor
Kjol: Av mami, Vila
Halsband: Av mamma i födelsedagspresent
Örhängen: Gamla från Guldfynd
Leggings: Pierre Robert

Film tips

Hoppas ni har sovit gott!
Jag har väl sovit bra men inte så länge dock för la mig runt tre och vaknade åtta typ och fick svårt att somna om men det gick till slut. Igår kväll/natt såg jag en bra film med JLo som heter Enough. Den borde ni se tycker jag. Man blev lite rädd för det kan ju hända en själv shiit.


I´m back!!!

Hi sweeties!
Förlåt för jag var borta sedan tisdag men dte har vart en hektisk vecka. Har haft en den här bloggen i ca 1,5 år och aldrig tagit en paus sådär. Men aja hoppas det inte händer men kommer vara körigt nu lite i maj men det är bara att kämpa på.

Onsdag så var jag med mamma och Anton till mediamark med min nya mobil och när vi kom dit så funkade det nästan direkt utan att behöva göra nått. Det var typ Tele2 som hade klantat sig på nåt sätt aja det är löst nu i alla fall och den är jätte bra. Kan inte med den så mycket dock men det kommer nog. När jag kom hem så pluggade jag HELA tiden i flera flera timmar och det var lite jobbigt som ni förstår.

Igår hade jag matte nationella och det gick sådär. Hade hoppträning på kvällen då jag hade Vira (Elvira). Har bara ridit henne en gång förut men det gick väldigt bra och Helen (ridläraren) tycker vi två passar bra ihop :)

Idag hade jag TRE PROV DIREKT EFTER VARANDRA! Det var väldigt jobbigt och det ena drog över så fick stressa till det andra och var stressad när jag gjorde so provet så glömde en fråga tyvärr :( Men hoppas hoppas att det gick bra ändå!!

Har vart i stallet nu på kvällen och red igen lite för missade förut när jaf hade vrikat foten.
Nu ska jag bara chilla framför tv:n tror jag och inte lägga mig sent eftersom det blev väldigt sent igår.

Dagens outfit:

Leggings:
Pierre Robert
Kjol: Vero Moda förra eller 2 år sedan
Svart t-shirt: Vet ej men gammal
Tröja: Fick av mormor förut
Klocka: Esprit gammal present av mormor & morfar
Halsband: Namnhalsband av mormor & morfar i konfa present(förra året)
Örhängen: Pilgrim, flera år gamla från när jag va på Öland
Hatt: Dollar $tore i Sveg under påsken av mami


Plugg,plugg,plugg & träning

Blir dålig uppdatering tyvärr den här veckan men det är jobbig period i skolan nu. Har tre prov den här veckan och nästa tre och massa annat som händer och veckan efter det har vi endel prov och skolarbeten som ska in. Samma sak veckan där på också, helt sjukt.
Varför planerar de så dåligt! -.-

Hade cheerträning idag och tycker det gick väl bra vi gjorde typ bara ny koreografi. Fick ju en ny mobil när jag fyller år men det är nåt konstigt så efter skolan imorgon ska jag, mamma och Anton till Mediamark.

Nu ska jag sova och vila mig hjärna!


Natti!

Hejsan på er!
Har inte så mycket att säga om dagen. Vi fick tillbaka våra musikprov och jag fick 42/42 så det kändes bra MVG liksom, hihi. När man kom hem så blev det att åka iväg till pianot sedan hem och plugga. Hade dressyrträning idag och tycker det gick sådär, hade Sunny. Den 29 maj så är det morsdag och hästensdag typ så det är saker i stallet och vår dressyrgrupp och en annan ska rida ett dressyrpogram för alla och temat är körslaget. Vi kommer rida till Higher och vara fixade.

Nu ska jag röra på mig till toan och sedan blir det sängen. Godnatt!
                             

Kyligt värre

Cheerträningen gick bra, vi gjorde mer ny koreografi idag. Snart är dansen klar och sedan är det bara att nöta, nöta och nöta. Missade bussen konstigt nog för jag var där i tid så fick vänta länge på nästa och det var kyligt och inte alls roligt. När jag kom hem så blev det mer plugg på so och fika.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen så hörs vi imorgon någon gång.
Godnatt!<3
                                 
                                                                Bild från i fredags

Plugg-dag

Hola!
Igår så kom det gäster hit och sedan orkade jag inte blogga. Var en chill kväll. Hoppas ni hade en trevlig Valborg.
Erik hade tagit med sig fyverkerier som vi körde på gården. Den sista var fett pampig var inte beredd på det annars skulle jag tagit kort. Det var 100 stycken samtidigt. Erik har tävlat i SM i sådant så han vet vad han gör haha.

Idag har det vart en plugg dag för mig kan man säga. Har bara läst so fast det har gått väldigt sakta med pluggningen tycker jag. Ska göra matte ikväll beror på hur mycket so jag har hunnit.
Snart ska jag käka och sedan ta bussen in för cheerträning.

Här har ni några bilder på mina presenter

Fint, gulligt, långt linne typ, mycket pengar och fina saker som man sätter upp håret med fick jag av mormor & morfar.


Glow JLo, mascara, halsband i en fin ros av mamma & pappa
Sakerna som ni ser på en liten vit ask det är de sakerna för håret bl.a som jag fick av mormor & morfar.


HTC Incredible S av mamma & pappa, bok av min faster Siv och Sven-Gunnar, 700:- i presentkort på valfri affär typ av Karl-Erik, Anna-Carin och Liselott. Lite kuver och kort med pengar av farmor.


Stor resväska i Titan av mamma & pappa.

RSS 2.0