Första dagen efter lovet

Tja!
Idag var det första dagen i skolan efter sportlovet. Alltid seg på måndagar typ så fick skjus av pappi.
Annars har väl dagen vart okej. Fick tillbaka ett matteprov som gick sådär fick 33/39. Men gjorde inte sista uppgiften som man skulle få 3p på för hade lite tidbrist.

Efter skolan så var jag hemma en kortis och sedan skulle jag på piano.
Snart blir det plugg och ikväll har jag dressyrträning. Har så mycket som ska göras i skolan fast lämnat in lite saker innan lovet ändå, filmen ska liksom vara klar tills på fredag och det är ju inte bara jag som ska fixa med den så får se hur detta går.

Här får ni dagens outfit:

T-shirt:
Någon gammal vanlig svart
Tröja: Fått av mormor nu när vi var där på lovet
Jeans: Gamla
Armband: Fått en en som heter Anna som har blogg men vet ej namn
Örhängen: Gamla rosa

Nu måste jag plugga!


Polisen ute

HEJJ!
Vi kom hem typ fem och då var jag tvungen att skynda mig att byta om och sedan fick pappa skjusa mig till cheerträningen. Vi gjorde lite ny koreografi eller ändrade lite i dansen. Kände mig trött och det var inte bara jag de andra också. Vi kommer nog har extra träningar fast blir nog på Bolandsgymnasiet för en i laget går där. Shit vad mycket träningar det kommer bli! Hur ska jag hinna med allt :O Aja det är ju bara nu innan tävlingen.

Efter träningen så har jag chillat framför tv:n och vi har käkat varma mackor som vi gör i ugnen. Man har rostisar som man lägger skinka, annanas och ost på och de som vill ha tomat också men inte jag. Det är jätte gott ni borde prova för jag gillar ju inte direkt ost i vanliga fall men med prästost på så blir det gott :P

Sedan har jag pluggat lite och nu sitter jag här.

Bilder från när jag åkte hem idag

En bil hade kört av vägen. Det var lite läskigt för han kom fram till oss och jag trodde han hade sett mig taigt kort på honom.



Men nu ska jag fixa iordning mig och sedan sängen, blir tidigt ikväll gu vad oväntat av mig!
Godnatt!

Hejdå Sveg!

Godmorgon sötnosar!
Hoppas ni har sovit gott!
Idag är det hemresa som gäller och när vi kommer hem ska jag byta om och åka till cheerdancen så tror inte det blir något inlägg därimellan. Blir ikväll när jag kommit hem från cheerträningen och käkat middag.
Det blir hamburgare efter vägen som lunch.

Vi åker snart men det blev lite förseningar av en sak som inte är så kul.

God semla som vi åt igår, mormor har gjort

Hemresa imorgon

Go'kväll!
Nu på kvällen har jag packat klart det sista som skulle ner men alltid mycket lättare att  ner när man ska hem för då behöver man inte tänka vad man ska ha med sig och det är skönt. Fast när man åker iväg någonstans så är det ändå roligt. Har ju bakat idag också, sett på melodifestivalen och pluggat lite.

Så har min lördag sett ut lite senare mot kvällen.
Men nu ska jag göra mig iordning för sängen för ska upp ganska tidigt imorgon för vi ska åka hem och hinna till cherrträningen.

Bakningen i lite bilder

Gott elr?

Lite av min framtid

Hej!
Nu har jag precis gjort min ansökan om gymnasievalet. Lite läskigt fast är väldigt säker på mitt val så det är skönt. Nu blir det den skolan man satte som första val som man ska spendera de tre följande åren på.

Idag är det ju lördag så det blir melodifestivalen ikväll och hoppas på bra låtar nu.
Måste packa ikväll fast har inte så mycket att packa ner ändå. Men som sagt vi måste komma iväg ganska tidigt imorgon för har cheerträning som börjar fem och det tar fem timmar att komma hem härifrån.

Det här köpte jag på DollarStore
 
Två saker ska pappa få av mig som present han fyller nämligen nästa helg, det andra är till mig. (Strumporna och duschcreme får han).

Nu är det middag och sedan blir det till att packa, se på melodifestivalen oh kanske lite plugg.
Ha en fin kväll!

Dollar$tore today

Hola!
Hoppas ni har det bra och endel av er har fått sportlov medans andra som mig är det slutet på lovet. Tråkigt för nu är det massa saker i skolan efter lovet så  ska nog plugga lite mer idag.
Snart ska vi till DollarStore här i Sveg för känner att jag måste dit bara för en sak. Men det är lite hemligt för den personen kanske läser detta som inte får veta.

Mer än så kommer nog inte hända idag och det här är våran sista dag hos mormor och morfar för imorgon åker vi hem. Måste komma iväg i bra tid för cheerdancen börjar ju klockan fem och då måste jag va där.

Hörs senare!


Fredagsmys

Hejj!
Hoppas ni haft en bra fredag!
Min har vart bra tycker jag. Vi åkte slalom i Björnriket och det var fin väder, solen sken och det var inte å många minus grader så tummen upp. Hade med min digitalkamera till backen och har ingen sladd hit upp till den. Har bara sladd till min systemis så ni får nog bilder från den digitala när jag kommer hem.

När jag kom hem, hit till mormor & morfar så blev det duschen sedan middag och efterrätt.
De andra tittar på spåret så jag är på datorn och ser lite på Let´s dance ibland.


Mitt goda fredagsmys som innehåller maräng, blåbär, hallon, glass,granatäpple och lite chokladsås.

Björnriket idag!

Godmorgon!
Vaknade typ halv tio fast gick upp runt elva. Drömde ingen hemsk dröm som jag fortfarande kommer ihår riktigt så det är ju skönt. (Drömde en jätte hemsk när jag var liten som jag än idag kommer ihåg :S). Har käkat och gjort mig iordningså nästan klar. Idag ska vi åka slalom i björnriket. Så vi åker snart då. Kommer nog uppdatera när jag kommer hem eller senare.

Det är jätte varmt för att vara här uppe bara några grader kallt!

Karta över björnriket


Beautiful picture

Tjaa!
Nu sitter jag här och chillar lite vid datorn. Idag har jag bara vart inne här och pluggat.
Så duktig är jag och finns inget mer att säga om dagen.
Imorgon tror jag det blir att åka slalom i björnriket så detblir trevligt.
Egentligen om inte hertis hade vart sjuk förut så skulle hon nog varit här nu så det är tråkigt.

Här får ni en ganska ny låt men J.LO som nog kommer bli poppis.


Dagen som har gått

Bonjour tous les! Hej alla!
Har inte så mycket roligt att säga om dagen som har gått så ni ska få se lite bilder som jag kommenterar under


Övade på piano


Typ alla gick till Coop förutom pappa som var och åkte längd, duktig.
Då hittade jag de här söta men fanns ine i min storlek så mamma köpte till Alva och Oskar som fyller snart. 2 år kanske det kan vara?



Blev gott fika med en kaka som mormor hade gjort.


Sen blev det ut och åka skridskor och nörda sig.

Första åkningen för i år för mig. (Isen var jätte hal det blev konstig om man skulle stanna snabbt för då gled man ganska långt).
 

Min storebror ägig.

Dukat

Dag för middag

Revbensspjäll och mos som mamma har gjort, gott!
(Brukar ej gilla mos & vi äter aldrig det men denna var god)


Mycket plugg, gjort lite under hela dagen typ

Ungefär såg min dag ut idag. Men nu ska jag svara på härliga kommentarer sedan blir det att göra sig iordning inför sängen. Säger Godnatt redan nu!

Morgon

Godmorgon!
Vaknade för en halv timme sedan. Hoppas ni sovit gott!
Jag sov sådär för hade en mardröm som jag kommer ihåg. Den handlade bland annat om eller jag vet inte riktig den var svår. Kommer ihåg att vi var någon stans och höll på med so arbetet som skulle kontrulleras av någon läskig person.

Idag har jag inga planer direkt förutom att det såklart blir plugg.
Nu ska jag gå och käka frukost.
Ha en bra dag!


Me gusta mis abuelos

Tjoo!
Sorry för idag men har inte haft någon blogglust direkt oxh sedan har jag vart ute och åkt längd och bara pluggat. Har massa till efter lovet på måndag läxförhör på spanska t.ex. Redovisningar, sakersom ska göras och filmen ska vara klar. Jag ligger inte efter något i klassen eller nåt, ligger före i vissa saker.

Klockan är det House på tv:n tror det börjar det för tycker jag har sett att det ska vara den tiden men lite fundersam eftersom det har vart nio förut. Klockan nio är det Erik och Mackan säger Anton så det ska vi se, ska bli roligt. Då blir det att gotta sig med chokladpudding :P

Det är så skönt att vara här uppe hos mormor & morfar ävnen fast jag har mycket plugg för det känns att jag har lov. Är ju aldrig här annars förutom på loven. Inte så konstigt heller.

God tårta som vi åt när vi firade Anton igår. (Mormor har gjort den)


Framme!

Heej!
Sorry att jag bloggar så här sent. Men när vi kom fram runt tio så skulle vi fika och sedan blev det tårta och presenter och fira Anton lite för mormor & morfar kunde verkligen inte komma ner när Anton fyllde.
Så har vart social med alla här och då blev det inte förren nu när jag ska gå och lägga mig.

Bilresan gick väl bra, lite långtråkigt. Innan vi drog hit upp så skulle vi några ärande och då fick jag en födelsedagspresent eller jag får ju den när jag fyller år. (29 april

Nu ska jag fixa mig iordning för sängen så hörs vi imorgon.
Godnatt!<3

Bild på mig innan vi skulle åka


See you tonight

Tjeena!
Hoppas ni haft en bra morgon! Min har vart bra. när jag vaknade så kände jag mig inte så där trött som jag brukar så tummen upp på det. Det blev att hoppa in i duschen direkt. Har inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och vart på datorn ett tag. Men nu har jag fixat mig lite för vi ska snart åka och innan vi åker till mormor & morfar i Sveg så har vi några ärenden i stan.

Nu ska jag käka lunch så hörs vi ikväll när jag är uppe i Sveg. Hoppas det inte är sådär kallt som i julas när det var -38 burrr.

Gottegris

Hejj på er!
Nu har jag precis sett på en film som heter "She´s the man" som jag fick av hertis för jätte länge sedan men hittade den igår. Blev väldigt glad, har letat efter den förut men igårkväll när jag letade efter Antons film "The town" som vi skulle se hittade jag denna. The town var väldigt bra och denna är fett rolig.

Idag har jag städat mitt rum som tog en tid sedan blev det cheerträning. Kom ham runt sju och då blev det börja att packa och middag framför solsidan och sedan mysa & gotta sig :P

Hihi gottar mig ganska mycket faktiskt men det kan man inte tro ^^

Allt är typ färdigt packat så ska göra mig iordning för sängen, Godnatt!<3

Mums mums!


So fucking scary

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott! För det har inte jag. Drömmen var fett otäck, kommer ihåg att två män var med och kidnappade mig typ men ingen gjorde något. Den ena lyfte bara upp mig och iväg asso shit. Ni ska veta hur läskigt det var för det kändes så äkta. Ibland vet man ju själv att man drömmer fast inte denna gång.

Vaknade för nästan två timmar sedan och har fikat och sett på tv. Idag ska jag städa/dammsuga mitt rum och packa. Har också cheerträning som börjar fem. Så får se vad jag hinner innan så får jag fortsätta efteråt.

Hörs sen!


Finns en ny Oboy som heter Dark. Jag provade den fast gillar den vanliga bättre.



Melodifestivalen snart

Tjaa!
Hoppas ni har haft en bar första dag på lovet.
Min har vart väldigt slapp, var i min pjamis till tre typ. Var väldigt seg enda tills dess sen blev jag bättre.
Har vart ut och sålt lite eller tagit emot beställningar på tulpaner som vi säljer i klassen. Man får beställa sen kommer jag och levererar till dörren ett visst datum. Det gick bra för alla som jag frågade köpte fast fråga ju några men kanske gör mer när jag kommit hem från Sveg. För imorgon hinner jag inte och på måndag åker vi.

Nu är det middag vad det blir veta jag inte men det måste vara speciellt gott eftersom det är helg :P
Så det blir att käka till melodifestivalen och Erik Saade är ikväll så hejar nog på honom för han ska ha en bra låt har jag hört!


Ha en fin lördags kväll!<3


De här örhänget hade jag igår (hade ett till såklart på andra örat)

Sportlov?

Godmorgon eller vad man ska säga!
Vaknade runt halv elva och har bara käkat frukost och chillat framför tv:n.
Idag blir det väl till att börja packa kanske för åker på måndag för har chherdance imorgon fast missar ju ridningen denna vecka. Kanske ska städa/dammsuga innan jag drar in väskor hit. Aja vi får se vad som händer idag.
Det känns verkligen inte som att det är lov och har massa skolsaker att göra ändå.

Igår blev det mycket chill och fredagsmys efter jag hade bloggat. Blev lite sent också la mig typ halv tre så ikväll blir det tidigare till sängs.

Men nu är det visst lunch, pappa sitter redan och käkar så ska gå dit men först:
Gårdagens outfit:

T-shirt:
En vanlig svart
Tröja: Fått av mormor förut
Jeans: Crocker från JC (somras)
Halsband: Mammas
Armband: fått av hertis i julklapp
Örhängen: gamla som jag fått i födelsedagspresent (flera år sedan)
Örhängerna ser ni inte nu men ni får en bild sen när ni ser.

Duktig?

Hejj sötnosar!
Nu är det fredag och kom hem för en stund sedan från cheerträning.
Hade tänkt att jag skulle göra ett inlägg när jag kom hem från skolan men det blev bara till att komma hem, käka pizza fixa mig typ och ta bussen till träningen. Jag hade ju matteprov sista lektionen och drog över ett tag därför blev jag så kort tid hemma innan träningen. Träningen tycker jag gick bra, vi tränade lite med Phantoms också så det var jätte roligt.

Idag var vi bara 10-11 stycken i min klass. De flesta är sjuka och några är lediga t.ex två har åkt till härliga Italien. Men själv åker jag bort till Sveg men skönt att inte åka utomlands nu för måste göra endel skolsaker under lovet efter som vi har massa redovisningar och saker veckan efter lovet. Om jag var utomlands skulle jag inte kunna njuta av det liksom. Annars har det väl vart som en vanlig fredag förutom matteprov som jag tycker gick helt okej. Den sista uppgiften gjorde jag inte på B-del då :|

Fick tillbaka mitt fysikprov och gissa vad jag fick! Alla rätt! :D


Nu ska jag svarar på härliga kommentarer och sedan blir det fredagsmys antagligen!

Matteprov tomorrow

Hej!
Blev inget inlägg idag fören nu. För när jag kom hem från skolan hade jag ingen lust och sedan var det ju träning.
Idag fick vi sovmorgon för Peter var borta så det var ingen teknik men vi har fått uppgifter istället fast gör de på lovet. Gu vad sköönt det var med sovmorgon har typ aldrig haft det.

Första lektionen blev so prov som jag tycker gick bra, skrev på allt i alla fall. Annars har dagen vart vanlig.
Haft hoppträning på kvällen och hade Jens och det gick bra. Vi tränade omhoppnings svängar, Jens som är stor och rund tror man inte att han kan vända så snabbt som han kan.

Sedan duschen och lite övning på matte för har prov på det imorgon.
Men nu måste jag hoppa till sängs för klockan är mycket, vi hörs imorgon godnatt!<3


Så kul Ellen

Hi sweeties!
Sorry jag inte har uppdaterat nåt idag men åkte runt halv sju imorse och kom hem någon gång efter sju.
Då det blev bara plugg och middag, såg lite på Glee också. Det var roligt för har inte sett på det sen i höstas för man har ju aldrig tid och det gick på tv:n på trosdagar när jag har träningar men nu har de flyttat och det är ju perfekt för har inga träningar på onsdagar. Ska försöka hinna med och följa de pogrammet nu.

Idag var jag i Romme och åkte slalom. Jag åkte med nio stycken andra i 9D, det var trevligt.
Fast vi delade upp oss efter ett tag och sedan var det bara jag och Ellen för de andra gjorde nåt annat och de andra nåt annat. Men vi två hade det jätte roligt speciellt i en svartbacke.

Ellen ramlade och kanade och snurrade runt och jag fick typ panik för vi började närma oss skogen och jag såg att hon stannade ju inte så jag satte fram skidan för att stanna henne men då drogs jag med och ramlade haha!

Den bjussar jag på


Jag & Ellen

Men nu måste jag göra mig iordning för sängen har ju faktiskt so prov imorgon!
Wish me good luck! :P


Till Romme imorgon

Hola!
Nu mår jag bättre, har inte ont i huvet alls. Så sköönt. Hade cheerträning ikväll det gick väl bra fast piruetterna gick nja inte så bra. Vi fick ny koreografi som var najs och ändrade lite i dansen också.

Ja nu när jag kom hem så blev det till att plugga so så det har jag gjort lite nu har läst igenom allt iaf.
Efter det blev det att mysa med en semla framför tv:n en liten stund för nu har jag tagit fram kläder och börjar fixa inför imorgon då det är frilutfsdag och jag ska till Romme och åka slalom.

Ska upp imorgon innan sex för bussen går runt sju. Blir tidigt, usch. Som ni förstår måste jag fortsätta att packa och fixa sedan gå och lägga mig Godnatt!<3


En dag på fyris

Hejj!
Idag hade vi först mentorstid/klasstid och efter hade vi so. Sen drog jag iväg till Fyris, blev fett nervös för bussen var sen och allt sedan där de skulle ha lektion hade de inte utan det var flyttat så kom för sent för hittade inte så vaktmästaren fick hjälpa oss hehe. Annars gick det bra sedan.

Efter de där två lektionerna och lunchen stack jag tillbaka till skolan för då hade vi en lektion kvar men då säger alla att läraren inte har kommit så då blev det inget.

Fick ont i huvet förut tror jag fick det på fyris så har haft ont hela tiden det är så jobbigt, hoppas jag inte blir sjuk. Aja med min huvudvärk har jag försökt göra lite matte eftersom det inte var nåt igår. So får jag göra lite snart eller när jag kommer hem från cheerträningen. För cheer har jag också idag men huvudvärken har blivit lite bättre iaf.


Beskriver lite hur jag mår, tagen när jag kom hem.

Alla hjärtans dag present/presenter

Nu håller jag på att fixa mig iordning för sängen. Kommer till sängs tidigt ikväll ju och det är bra men det är ju för att jag inte gick på träningen. Har pluggat so nu på kvällen egentligen hade jag tänkt göra matte också fast då får jag göra den nu men kan ju göra den imorgon fast då har jag cheer men hinner nog göra både so och matte. För bra om jag kommer till sängs tidigt för en gångs skull för gör ju inte det annars.

Lite nervös inför imorgon för då ska jag till fyrisskolan (gynmasie) för ska prova på några lektioner där.
Hehe kommer virra runt där typ själv för Anton har lektion så kan inte hjälpa eller göra sällskap.

Så nu ska jag snart sova. Visst är jag duktig och kommer till sängs såhär tidigt :P
Idag fick jag alla hjärtans dag present så det var najs.
Godnatt sov gott alla sööt hjärtan!<3



Valentine´s day

Tjaa!
Idag är det alla hjärtans dag så hoppas alla har vart snälla och sagt snälla saker till någon/några.
Undrar om det bara var min skola i Uppsala som inte hade några lektioner?
Ganska onödigt att gå till skolan egentligen för man missar ju inget viktigt. Gick dit bara typ för att de visade "I rymden finns inga känslor" Kunde vart hemma fast min klass är så härlig att vara med.

Slutade även tidigare än vanligt vilket är ovanligt. Efter skolan chillade jag och läste lite. Glömde att pianot började tidigare idag så fick ett samtal från pianoläraren, fast han e snäll. Har egentligen dressyrträning idag men det är -19 så pallar inte och har ont i huvudet också fast nu har det börjat försvinna.

Här har ni några bilder från dagen...

tuffa hertis


Snygga Nattis och Jennifer som gömmer sig


Jag, Hertis & Sara (korvis)


Söta lilla Frida, snälla Maria, coola Herta & vackra Moa


Vi körde charader och hertis & korvis var dommare (korvis gillade min keps)


Man hade ett papper som man skrev sitt namn på och där skulle man skriva saker om personen som man tyckte.


Två fina Amandor


Amanda, Amanda & Jag (Amanda)


Sedan var det lite uppträdande i aulan


Lovisa i min klass var så duktig med sin skrivna låt på gitarr =)


Hannah, Josefin, Emma & Erica i min klass var duktiga


Magda i min klass med sin egen skrivna låt fast på piano, fin


Fint hjärta som jag fick av snälla kurren

Nu ska jag svara på kommentarre och sedan plugga gärnet!

Today it was Sunday

Hejj!
Idag har jag haft fullt upp så har tyvärr ej kunnat bloggat.
Började med att efter frukosten började jag plugga och sedan fortsatte jag med det typ nästan ända fram tills jag skulle på cheerträning. Det var typ ingen som var så konsentrerad på träningen så det var ju inte alls bra, måste gå bra på tävlingen. Vi har träning på tisdag och har en extra träning på fredag för det behövs.

Annars har jag bara varit duktig och pluggat. Har gjort klar min analys typ på svenskan, skrev klart kladden och sedan renskrev jag på datorn så ska dubbel kolla på den imorgon. So:n känns bättre nu men lite nervös fortfarande om det skulle gå dåligt, måste få MVG på provet känns det som för att hålla mitt MVG och då måste man ju ligga på topp.

Imorgon är det alla hjärtans dag eller det är ju det redan nu för klockan är efter tolv.
Det kommer inte va som en vanlig dag i skolan utan massa annat onödigt så har ju inga lektioner vilket är synd för vissa vill jag faktiskt ha. Har matteprov på fredag och har matte imorgon men då blir det ju inget så då försvinner den, typiskt! Det kommer vara utklädningstävling men jag ska inte vara med för har ju inte hunnit skaffa nått tyvärr så kan ej vinna då heller. Om jag hade vart med hade jag idén på att vara en sööt docka.

Men nu ska jag fixa mig för sängen godnatt!<3

Morning

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag i alla fall. Det är så skönt när man har gjort det och sovit ganska länge för att vara mig för sover ju aldrig 8 h på vardagen.

Idag kommer det bli plugg hela tiden typ för en analys ska bli klar, öva till so provet så ska göra frågor också, leta utklädning till imorgon för det är ju alla hjärtansdag och har tänkt klä ut mig men vi får se vad det blir av det och senare har jag ju cheerdance. Så ser min söndag ut i stora drag.

Men nu ska jag käka frukost, ciao!


De här godingarna åt vi igår och tårta till fika när vi hade gäster.

Godnatt!

Tjoo!
Hoppas ni har haft en bra lördag!
Min var väl okej men har pluggat på so och läst några gånger för har prov på 2:a världskriget på torsdag.
Har hittat på en egen cheerdance koreografi fast den är kort och basic för ska hålla i en idrottslektion och tänkte då ha cheerdance så de i klassen ska få pröva och se vad det är. Så det har jag också gjort men vet inte riktigt när allt det där ska vara klart för det står inget i de där bladen.

Det var väldigt trevligt när vi hade gäster här.
Vi hade fler väldigt roliga stunderkan man säga :D

Efter de hade åkt så blev det att fortsätta se på melodifestivalen fast vi missade att se några låtar men det var ju inga bra direkt idag, Sanna hade nog den bästa tror jag men de andra hade jag ju knppt hört heller.
När melodifestivalen var slut så blev det till att läsa so.


Antons födelsedagstårta, igår

Imorgon kommer jag ha fullt upp typ hela tiden ju men det kommer nog ett inlägg på morgonen.
Godnatt!<3

Saturday

hejj!
Blev inget bloggande igår kväll eller imorse.
Jag råkade somna med smink på för väntade att mamma skulle bli klar på toan, har aldrig gjort det förut tror jag.
Så hade ju inte ställt mobilen på alarm heller, vaknade av mig själv ändå runt halv tio då jag blev förvånad men skyndade mig upp och tog bort sminket borstade tänderna lite och la mig i sängen igen. Fast jag somnade aldrig riktigt om så gick upp kvart över tio.

Så då käkade jag frukost och har bara pluggat hela tiden nästan och käkat lunch. Nu har jag fixat lite i mitt rum för Magnus & Anna kommer hit snart för ska fira Anton. Magnus är min morbror.


Åh vad mysigt

Min middag igår

Har ganska mycket plugg och saker som ska göras hela tiden typ och träningar på det därför är uppdateringen så seg.

Grattis storebror!

Nu är det så att min storebror Anton fyller 19år idag!
Så ni får jätte gärna skriva grattis han skulle nog bli glad då.

Vi har käkat god mat från Dragon Palace, jag hade beställt friterade kycklingar,sötsur sås och ris. Länge sedan man käkade det asso.

Blir till paketöppning snart och det här är vad jag ska ge honom.
Hoppas han blir glad!


En korg men Toblerone, popcorn och extra stora cashewnötter

Sen blir det Let´s dance och massa plugga för det är helt crazy.
Ha en bra fredag iaf!<3

Fredag

Hola!
Nu är det fredag! Hoppas alla har haft en bra dag.
Min har vart helt okej. Vi spelade in scener till filmen i skolan på kulturtiden då vi ska och fick lite på matten då foppa var snäll och hjälpte. Efter skolan så filmade vi in tre olika scener men hjälp av korvis också.

Har inte så mycket mer att säga. Nu ska jag fika lite snabbt för har inte gjort det än, kom hem nyss från att vi spelade in till filmen.



Hörs lite senare!<3

NA prov

Hejj sötnosar!
Idag hade vi det andra nationella i svenska som var att uppsatser typ.
Tycker att det gick bra, kändes helt okej i alla fall. Efter det hade vi tre timmars håltimme så det var skit drygt och sedan idrott och matte. På hålet passade jag på att plugga lite men som sagt svårt att koncentrera sig på håltimmarna i skolan.

Ikväll har jag haft hoppträning och hade Sunny, gick helt okej.

Ska svara på kommentarer nu och sedan blir det lite plugg och smörja & fixa sig inför sängen.
Godnatt!<3



På håltimmen


Wednesday

Hejsan söötnosar!
Hoppa eran onsdag har vart bra fast det inte har vart någon uppdatering.
Det är för att efter skolan var jag och letade present till Anton och jag har fixat paketet själv eller det är ju inte ett vanligt paket då men ni får se hur den ser ut imorgon. Men det blev faktiskt bra.

Eftersom jag inte har träning på onsdagar så blev det lite plugg och annat. Imorgon har vi nationella i svenska igen fast då är det uppsats fett nervöst!

Har fikat och håller på att packa min idrottsväska igen för hade ju idrott idag och imorgon också så det är lite drygt att ha det dagen efter.

Här får ni gårdagens outfit:

Linne:
Gina
Tröja: DKNK Köpt i New York
Leggings: Pierre Robert
Halsband: Mitt namn, fått av mormor & mofar
Höjtsmycke (eller vad det ska kallas): Gammalt från mamma

Ska svara på era härliga kommentarer sedan ska jag lägga mig och somna snabbt.
Shit det måste gå bra på NA imorgon!


Åh kan jag verkligen?

Bonjour bonbons!
Cheerträningen gick bra eller ja. Vi gjorde lite ny koreografi och jag slog i lite folk då och då men det var inte mitt fel driekt de slog i mig också för det blev lite konstigt i placeringen eller nåt. Men man tar lite större avstånd eller beredd så går det bra.

En sak som jag tycker var lite najs var att innan träningen så sa Polle eller Pauline som hon egentligen heter, våran tränare som ni förstår. Hon sa att jag hade fina kindben och kunde blir modell så då blev jag väldigt glad fast sa ju inte det. Men det är ju en av sakerna jag vill bli men det är inte många som vet det.
Så har jag fått komplimang för mitt hår fast det brukar jag få hihi ^^

Nu när jag kom så har jag fikat och pluggat lite. Men har pluggat väldigt lite idag för att vara mig men finns inte så mycket just nu. Ska börja plugga på 2:a världskriget imorgon tror jag för har prov på det nästa torsdag. Men har ju haft fysik prov igår så koncentrerade mig bara på det och läxor.



Imorgon efter skolan ska jag på stan en snabbis för köpa present till Anton och lite annat.
Ska göra mig iordning för sängen nu godnatt!<3


Oh damn

Hei!
Har ni haft en bra dag? Min har väl vart okej hittills hade nationella i svenska delprov A då det är läsförståelse och det gick sådär, eller bra kanske men skrev på allt i alla fall. Efter provet hade vi jätte lång hål så vi missa typ någon lektion och jag som ville ha den för det var ju syslöjd. Håller på med vantar där fast är bara på min första men det tar tid och de ska bli fina. Alla som känner mig vet att jag är noggrann.

En sak som var drygt och jobbigt var när vi väntade på att få gå in just då börjar jag få ont i magen och det är inte sån där magont för man är nervös nej då var det mensen som var på väg så skyndade mig till syster och fick tabletter och lite. För får sååå sjukt ont vissa gånger och andra gånger har jag tur och har inte lika ont.

Har cheerdance senare så får se om det blir nåt mer inlägg innan men jag tror inte det men annars ikväll i så fall.


Bilden har frida tagit denna bild, kolla hennes blogg HÄR!


Nationella prov imorgon!

Hola!
Hoppas ni haft en bra dag!
Min har vart bra tycker jag faktiskt bara att måndagen var lite seg i skolan som den aldrig är typ alla dagar springer iväg så det är lite synd kanske för man växer upp så fort.
Dressyrträningen gick faktiskt bra, hade Sunny.

Fick skjus hem av Isabelle och hennes mamma, Pia de är så snälla, Tack!
När jag kom blev det till att hoppa in i duschen sen har jag inte gjort så mycket mer än att fika lite och lite annat.

Imorgon är det nationella så det är nervöst och fick höra att om man får IG så får man gå om ett år fast det kanske inte är sant. Men inte stor chans alls att jag får det tror jag men ska inte säga då för man vet ju aldrig kan få black out eller vad som helst!


Men ska smörja och fixa mig nu för sängen, Godnatt!<3

Måndag

Hejj!
Idag hade vi fysik prov och tycker det kändes bra men gjorde säkert något slarv fel som jag egentligen kan när jag ser det sedan. Får se när vi får tillbaka de om det gick bra, hoppas hoppas!
Annars har det inte hänt så mycket, vi fick göra en diagnos på engelskan fast fick för lite tid på oss egentligen för man skulle typ ha 50 min tror jag och vi hade typ 25-30 för våran engelska är så kort så det är jätte dåligt och så har vi en jvart för kort fysik. Asso de kan inte lägga scheman!

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, käkada jätte god kladdkaka.
Sen blev det iväg på piano och nu har jag läst lite post som jag fått och de har lite fel på adressen typ men det kom hem ändå så ska snacka med de eller skriva.

Nu ska jag snart käka för sedan ska jag byta om och iväg på dressyrträning.
Ciao!


Physics sample

Hejj!
Blev ingen bra uppdatering idag men det visste jag för när jag kom hem käkade jag, pluggade, åkte in på cheerträning och hem, käka middag och massa plugg på fysiken blev också lite kladdkaka. Har ju prov imorgon men det känns som jag kan det ganska bra ändå. Ska plugga lite på håltimmen imorgon. Förra fysik provet fick jag ju 33/35 fast detta är nog svårare men ska försöka lika, Önska mig gärna lycka till! ^^

Cheerträningen gick bra, fast det var inte så jätte jobbigt idag förutom just när vi stod i blanka i 2,5 min. Vi fick ny koreografi som var fett najs så tummen upp.


Hade denna idag när vi övade på nya koreografin men kommer nor inte ha den sen.

Men nu ska jag nog göra mig iordning för sängen och lite nervös inför provet imorgon.
Fast först svara på kommentarerna som jag älskar, fortsätt kommentera jag gillar det.
Ni är så gulliga tack!<3


När jag hade vart och åkt längd, helt naturlig (inget smink alls)
Haha not so fresh men bjussar på den ändå.

The sun is shining so pretty

Tjaa!
Nu har jag och alla i min familj vart borta vid golfbanan där och åkt längd.
Härligt när solen var framme fast jag åkte inte så mycket för gillar inte längd men skönt att komma ut. Så jag satte mig på en sten i solen vid en mini skog.

Har inte så mycket mer att säga om det.
Nu eller snart ska vi käka lunch sen ska jag plugga och om jag hinner så ska jag städa innan det bär iväg på cheerträning. Annars gör jag det när jag kommer hem och måste plugga mycket då!


Redo för ut och åka




Mamma & jag hade fått lera på oss från någon sten så var tvugna att ta bort det direkt.


Svarar på den trevliga kommentarerna efter jag har käkat!


Årets första melodifestivalen!

Har pluggat idag och vart lat. Det blev ingen dans för mig och hertis men imorgon måste det nästan bli någon.
Men hertis var inte hemma idag heller.

Nu har melodifestivalen börjat så sitter här uppe med datorn framför tv:n. Kommer nog flytta ner senare, men inte än. Anton tittar inte för han gillar inte melodifestivalen typ tror jag eller så är det mycket plugg och annat.
Mamma och pappa håller på med maten så det blir att käka till, mysigt!

Hoppas det är bra låtar i år och att de inte har blivit sämre. För det är det som är mest synd att låtarna är inte lika bra längre och nej det är inte för jag är äldre för tycker de gamla låtarna förtfarande är bra.
Allt bra är väl tagit redan så ja men det hoppas jag icke.

Ha en mysig lördags kväll!<3


Morning

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Somnad rumnt halv tre så jag det blev inte så länge jag sov för vaknade tio. Men får nog lägga mig tidigare ikväll då.

Idag händer det inte så mycket, plugg och dansa tror jag. Har inte snackat med hertis än men ska göra det snart och se vad det blir.

Ni få ha en bra lördag!

Gott som jag käkade igår kväll.

Friday night

Go kväll eller vad man ska säga!
Ni har säkert haft en trevlig kväll om inte så önskar jag att ni får en härlig lördags kväll imorgon.
Jag har bara chillat framför tv, pluggat lite fysik och käkat glarre (glass). Låg kvar i soffan här uppe för pallade inte röra på mig haha men sedan masade jag mig hit.

Imorgon blir det plugg och jag tror dans också med hertis men måste veta vilken tid vi ska gå för måste ju planera lite.
Snackar med henne imorgon så fort som möjligt.

Fredagens outfit:


Linne: Gina
Tröja: Gina (förr förra helgen tror jag fast första gången jag använde)
Leggings: Pierre Robert
Örhängen: Gamla guldringar
Halsband: Fått av Birger för många år sedan (äkta GULD)
Ring: Köpt på Gotland med hertis i höstas

Men nu ska jag svara på härliga kommentarer sen blir det nog sängen för min del.
Godnatt!<3

Det hemska fallet!

Tjoo!
Nu är det fredag igen, hoppas ni haft en bra hittills.
Min har väl vart bra fast det hände en tråkig sak idag. När jag sprang till so:n så snöade det och jag hade mössa på mig och luva, den flög bort eller bak då och mössan ner. Precis då säger jag till Emma som jag springer bakom.
- Jag ser inget!
Precis då ramlar jag mig och kan inte ta emot mig för har saker i händerna så ramlar framåt typ men vrider mig och ramlar på sidan och sedan på ryggen så gjorde eller fick ont på ett ställe på knät och höften eller nedanför typ.
Många i min klass såg det och Didrik och Jimmie tyckte det var roligt, väldigt väldigt roligt tyckte Jimmie tydligen.

Efter skolan så blev det tv och då kom mamma och blev pizza för sedan skulle vi till stallet.
Nu är man hemma och ser på Let´s Dance och i den långa reklamen får jag plugga fysik för har ju prov på måndag.



OMG

Hejj söötnosar!
Asso jag är så ledsen för den här dåliga uppdateringen men det kommer vara så här fats kan ju förbättra mig lite under helgen. Har ju mycket plugg men på helgen är det ju lättare fast har ju inte så mycket att blogga då om för kommer ju plugga fast hertis och jag ska ju iväg på lite dans också. Har fysik prov på måndag och nationella på tisdag i svenska och massa läxor.

Ah nu är det ju redan torsdags kväll och håller på att fixa mig för sängen. OMG det är fredag imorgon igen!!
Idag efter skolan så blev det plugg som vanligt och sedan hoppträning då jag hade Sunny och det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott för har ju inte hoppat henne på nåt år eller två och knappt ridit henne i dressyr men hoppade trippelbarr bl.a med henne :P



Håller på att lyssna på lite musik nu som vi ska några snuttar i våran film.
Inte alla låtar vi ska ha men ni får några här i alla fall.


Hertis som spelar Jackie när hon är arg (lite i början)



I slutet av filmen när dte kommer sån där slut text (så långt det tar)



I början när jag springer i slow motion (i början typ med andningarna)

Men nu ska jag fixa mig och sedan sova hörs imorgon!<3

Onsdag

Hejj!
Idag efter skolan så åkte jag,hertis och fritt till uppsaladc för att kolla vilken tid kursen gick typ eller vilken sal och maggdis följde ju också. Street/Hip Hop började inte fören halv halv fem så vi fäljde maggdis till weekday.
Sedan tillbaka till DC.

När jag kom hem så pluggade jag, middag och plugg igen så har pluggat hela tiden jag har vart hemma typ och övat på piano.

Vi ska har friluftsdag om två veckor så håller på att anmäla mig nu till slalom i Romme.
Hoppas jag inte fastnar med mina skidor för gjorde det för två år sedan men då var det typ konstsnö så badade på fyrishov förra året men det finns inte i år.
 
Har inte så mycket att säga egentligen. Vi håller ju på med Förintelsen och massa sådant så imorgon kommer det någon som har vart i ett koncentrationsläger och ska berätta, tror jag kommer nog bli berörd. Asso shit tänkt att ha sånna där hemska minnen! :(

Lite sent men här får ni dagens outfit innan jag ska göra mig iordning för sängen:


Linne: Gina
Tröja: Gammal Fred Perry från MQ
Leggings: Pierre Robert
Halsband: Ulva marknad för förra året (2009?) Tingeling iaf
Örhängen: Gamla från Guldfynd

Första februari!

Hello!
Tiden går snabbt redan tisdag, buhu vill inte bli vuxen så snabbt!
Sorry att jag inte har uppdaterat idag men tänkte göra det när jag kom hem från skolan med fikade och satte igång med plugg direkt. Så pluggade, spelade piano, käkade middag och sedan var bar det iväg till cheerdancen.
Trevligt, trevlig och det gick väl okej vi körde lite styrka, och övningar eller ... vet inte hur det stavas och cheerhopp för det var inte så många där så blev inte så mycket på dansen men lite.

När jag kom hem så blev det ännu mera plugga för har ganska mycket typ nästan alla mappar hemma och nästan alla ska tillbaka imorgon.
Idag har jag pluggat:
-Spanska
-Fysik
-Kemi
-Biologi
-Engelska (skulle det bli men läste bara ska göra mer imorgon)
-Piano
Tror det inte var mer.

Imorgon har vi idrott så har packat min idrottsväska nu som är så tung som alltid :|
Har ingen cheer eller ridning imorgon men det är ju öppet hus och ska väl utnyttja mitt band så ska gå på nåt med fritt och hertis.

Men nu ska jag fixa mer inför imorgon och sedan fixa mig för att sova så här får ni en bild på mig från igår och Godnatt sweeties!<3
      
                                 Sorry för dålig bild men tog den snabbt med mobilen.
                                      Vad tycker ni om redigeringen på bilden?
                                                      (Gjorde den snabbt).

RSS 2.0