Thursday

Tjeena!
Idag har jag bara haft två lektioner för NO-lärarna var borta på nåt. Hade först so och sedan idrott men det var två timmars hål emellan som alltid. Det är så drygt, skulle vara bättre om det inte va så mycket emellan så man kunde trycka ihop lektionerna lite så man kan sluta tidigare.

Nu sitter jag uppe i soffan, fikar och ser på tv då det är Beck. Har inte så mycket mer att säga. Snart blir det lite plugg, hoppträning ikväll så det ska bli skönt för har missat den två gånger i rad. Först mycket i skolan och förra gången va jag magsjuk. Efter träningen så blir det mer plugg, fika och kanske se på tv lite.

Tjarååå!


Haha Gunvald Larsson äger och Beck är bra han med! X)


Sovmorgon imorgon!!!

Nu har jag gjort mig iordning för sängen så den blir det snart.
Jag såg Glee men missade första halvan då jag svararde på era kommentarer men det var också trevligt så fortsätt gärna med kommentarer för det är så roligt.

Efter Glee fortsatte jag bara att slappa för har ganska chill nu de här dagarna med skolan sedan blir det att plugga inför musikprovet. Jag tittade i modekataloger och såg på tv och fikade, så har min kväll spenderats.

Har sovmorgon imorgon!! :O
Det är för att NO-lärarna ska bort på nåt så vi har ingen teknik då men har fått hemuppgifter istället som jag gör i helgen. Har matte sista lektionen så har inte matte, blir att räkna det imorgon när man kommer hem.

Godnatt sötisar!
        
                              
                                                        Min mysiga ank-pyjamas

Truly SORRY! Now Glee")

Hej älsklingar!
Jag ber tusen gånger om ursäkt för jag inte bloggade varken i måndags eller igår men hade prov idag och i måndags dressyrträning som gick bra. (Jag hade inte vart på två veckor för ena gången missade jag för hade mycket i skolan och gången efter var jag magsjuk).

Igår hade jag cheerträning då vi lärde oss lite ny koreografi till våran dans som vi hade på DM men vi håller på att byta ut vissa delar så de blir snyggare och bättre.
Efter träningen så blev det att bara plugga plugga plugga plugga på biologin för hade ju prov på det idag.
Tycker det gick ganska bra, skrev på allt i alla fall.

Idag när jag kom hem så blev det lite saker som skulle göras och lite plugg och öva på pianot.
Nu är det Glee som jag missat varje onsdag tack vare skolan!
Men idag kan jag se Glee! :D

Har tv:n på och hör men ska gå dit och titta nu. Det går på TV11 Onsdagar 20.00-21-00.
Jag rekomenderar det.



Skola tomorrow

Hola!
Idag har jag haft cheerträning, vi planerade lite saker eller snackade om det i alla fall och annars har jag bara pluggat och såg lite på Stockholm Bålsta men solsidan var bättre men missade typ alla avsnitt :/

Nu sitter jag här med fuktigt hår (för blev duschen förut) och i min pyjamas. Har fixat mig för sängen så blir den nu fast ska väl packa min värra om det behövs.

Hörs imorgon antagligen, Godnatt!


Gulliga Nalle Puh som man såg när man var liten


Dagens händelser

Hej på er!
Har inte blivit nåt bloggande idag. Vaknade runt elva och tog det lugnt några timmar. Sedan höll jag på med min designade stol som ska vara klar på tisdag. Motera ihop den får jag göra i skolan. Sedan har jag kollat i modekataloger och pluggat biologi för har prov till veckan i det och känner mig lite stressad över det. Hoppas det går bra!

Nu på kvällen har jag gottat mig framför tv:n och bara tagit det lugnt.

Men nu ska jag nog göra mig iordning för sängen så hörs vi imorgon, Godnatt!


Bilder från cheertävlingen

Tjaa!
Nu är det fredag och hoppas allt är bra med er och ni haft ne sköön dag.
Min har väl vart bra tycker jag, inget speciellt har hänt.

När jag kom hem från skolan så blev det fika, tv och plugg. Har precis käkat middag och det var gott för det var Kyckling och ris och lite annat. Det blir att se Let´s dance som börjar om några minuter, det är final ikväll!
Efter det så äre väl Modern family.

Ska visa er bilder från tävlingen uppe i Hudik förra helgen.
Jag åkte på lördag eftermiddag och kom hem på söndag kväll, då jag mådde piss.


Cheerleadermatta


De tar bort mattan och gör iordning åt oss


Först ut är de små


Whooo Pixies från Uppsala DC (ett annat lag från samma förening)
De tog guld i sin klass!



Motståndare i vår klass från Norrköpning tror jag


Motståndare i våran klass Julle United. De ordnade tävlingen, Hudik och Julle är fett bra.(Seniorerna som Phatoms tävlar mot har vunnit EM och hur det var med VM vet jag inte riktigt).


När vi lämnar pompoms innan numret (jag först upp hihi).



Ooh våra ben!




Slutet! (jag skulle va sist ner)


Bye!



Yeah Phantoms! Från Uppsala DC (ett annat lag från samma förening).


De tävlar i den svåraste klassen.




Phantoms tog silver!





Prisutdelning men först lite uppträdande.


Titta på den fina sminkningen!


Vi tog silver!

Det känns bra, första gången man tävlar i cheerdance och får silver så det är najs.


Blev lite mycket bilder då. Nu ska jag gå till tv:n och se på Let´s dance med de andra fast jag har missat en timme nu men skit samma. Ha en fin kväll!


Tillbaka och lever!

Hejj!
Har funderat lite på hur jag ska börja det här inlägget men alla vet att var åkte på tävling och sedan har det inte blivit någon uppdatering tyvärr. Men när jag kom hem i söndags så kräktes jag och mådde piss. Mådde piss hela tävlingsdagen också ska ni veta så det var jobbigt. Så var hemma från skolan i måndags och tisdags. Missade då tyvärr labben i Kemi i nationella men vad ska man göra liksom, kunde ju inte göra nåt åt det :(

Men tänkta bara in och skriva lite så ni vet att jag lever. Skriver mer imorgon och då får ni bilder från tävlingen och höra hur det gick.

Hade hoppträning idag men blev inte att jag gick så har vart flitig och pluggat på biologi. Har fikat semla med familjen för en stund sedan.


Blir ni frestade av min semla?

Hudiksvall idag, tävling imorgon!

Tja!
Idag har jag baar ställt iordning och fixat saker.
Imorgon är det ju DM i cheerleading och cheerdance i Hudiksvall så vi åker upp idag. Ska åka i en bil från några i laget. Ska mötas vi fyrishov klockan fem typ så ska käka middag nu och åka sedan.

Hörs imorgon kväll när jag kommer hem!
Vi får så hur bra det går.

Första gången jag tävliar i cheer så spännande.
Bye ha en bra helg!!

Mammas och Antons biljett till tävlingen imorgon.
(De åker upp imorgon på morgonen).

The last night at home

Hej söötisar!
Hoppas ni haft en trevlig kväll!
Genrepet gick väl bra antar jag, vi körde numret några gånger. Pappa kom och tittade, han kom tyvärr inte komma och titta när jag tävlar så han passade på nu. Mamma och Anton ska däremot komma och titta så de får köra runt 2 h bara för det. Tävlingen är ju i Hudiksvall och jag bor lite utanför Uppsala.

Nu på kvällen har jag typ inte sett nåt alls på tv:n. När jag kom hem från genrepet så var klockan lite över tio tror jag. Har fixat lite saker och packat det mesta för cheeren. Åker imorgon och sover över där uppe med hela laget typ. Tävlingen är på söndag.

                                           Hade detta på mig, våra tävlingskläder typ
                             

Nu måste jag göra mig iordning för sängen. Klockan har bara sprungit iväg!
Godnatt sov gott!<3

Genrep i cheer!

Hejj!
Nu är det fredag igen och det är cheertävling i helgen!
Dagen som gått har väl vart bra kan jag säga förutom att det var lite drygt när jag skulle hem från skolan för det var en bil som hade fastnat vid en rondell så vi kom inte förbi och stod där jätte länge. Det var en buss framför oss och det var turen som skulle ha gått innan så de måste stått där ett bra tag. Man tömde den bussen och lastade på alla på min buss och sedan skulle bussen backa en bra bit. Polisen var där och fick typ stanna trafiken. Jag kom hem i alla fall.

Idag har det snöat också, det gillar jag inte för det kommer bara bli mer slask. Tycker det är ingen idé att snöa nu, vill ju bara ha vår nu!

Pizzan sitter i ugnen och är typ klar så ska ta ut den. Kör på en annan sort än Ristorante. Den heter Extra allt och det är annanas förstås. Vi får se om den är godare än Ristorante i Hawaii.

Sedan blir det att byta om till cheekläder, tävlingskläder. Det är sista genrep eller vad man ska säga innan tävlingen. Föräldrar och vänner får komma och kolla.

Endel av min text försvann så fick snabbt skriva om.

Ha en härlig fredag så hörs vi senare!



My look today

Hejj!
Hoppas ni haft en bra torsdag!
Min har vart sådär, blev ingen hoppträning för har ju haft ont i benet varför vet jag inte. Så vilar det för kan vara bra att inte hopp nu precis innan tävlingen som är i helgen. Vet aldrig nåt kan ju ända speciellt om man hoppar och sådant.

Denna vecka har jag missat båda mina ridgrupper, i måndags dressyrträningen för hade för mycket plugg och idag pågrund av mitt ben som ska vila (det är mycket bättre idag än i tisdags) och mycket plugg. Är ju lite rädd att få ont speciellt denna helg därför vill jag vara försiktig och har aldrig haft denna känsla i mitt ben, knä förut.

Idag har inte hänt så mycket speciellt. Efter skolan blev det att plugga och se lite på tv men ingen hoppträning dock.

Har en vinbärskaka som står i ugnen så blir att käka den snart, hihi mums.

Ni får två dåliga bilder på min outfit:

Jeans: Gamla från Bikbok tror jag
Tröja: Gammal från Vero Moda
T-shirt: Från förra året på Gina
Örhängen: Fick i present när jag var yngre

Idag NP i Kemi

Hejj!
Igår blev det två ärenden efter skolan, köpa nya cheerskor och köpa en present till hertis.
Hon fyller 16 år idag! Säg gärna grattis.

Efter ärenderna var det till att åka hem och göra lite grejer och sedan ta bussen in till cheerträningen men den kändes ganska meningslös för kunde inte gör så mycket för hade ont i benet och typ runtom knät eller nåt, har aldrig haft den känslan förr. Vi tränade med Phantoms och gick igenom våra nummer varannan gång men blev inte så varm så jag kunde stretcha och det va synd :(

Idag är benet, knät bättre i alla fall. Kanske för jag sov med benvärmare sittande över knät och runtom och värmedyna. Hade även benvärmaren idag fast under jeansen men ingen märkte nåt så det syntes nog inte, najs.
Ska nog köra samma ikväll också och smörja på någon bra salva också.

Annars idag hade jag Kemi nationella och nja skrev på allt typ men nope känns inte så bra fast samtidigt helt okej så jag vette f*n. Vi får se hur det går! :O Hertis fyllde idag så var hemma hos henne och firade, trevligt trevligt men hert,korvis och fritt.


Detta var min middag idag och gillar ni annanas måste ni pröva ha det på hamburgare för det är fett gått blir så saftigt :P + rosa prinsesstårta hos hertis


Min två presenter till hertis

Nä men ska göra mig iordning för sängen nu så hörs imorgon!<3

My head!

Hejj!
Blev inget bloggande igår tyvärr. Pluggade typ och hade cheerträning och och vet inte riktigt vad som hände med klockan egentligen för den bara sprang iväg så det var väldigt jobbigt.
Idag i skolan hände väl inget speciellt som jag kommer på nu men har ont i huvet och känner mig slut i huvudet också typ. Missade träningen för det är så mycket i skolan så har bara pluggat HELA tiden efter jag kom hem från pianot som var efter skolan.

Imorgon efter skolan måste jag på stan en snabbis för två viktiga snabba ärenden. Sedan ska man hem och plugga, käka och iväg på cheerträning. Den måste jag ju gå på, kan inte missa för det är tävling i helgen!
Så kanske bloggar imorgon kväll om jag ens hinner det för har ju plugg, träning och massa annat som ska göras.

Aj mitt huvud så jävla ont och så är man fett nervös över nationella i kemi på onsdag.
Men nu ska jag göra iordning min skolväska.
Vi hörs!

Bild från i lördags när jag gjorde viktiga ärenden

                                Before                                                                         After

Vi har ingen makt över finalen!

Tja!
Idag har jag haft endel ärenden på stan två blev gjorde och det tredje var stängt så går dit på tisdag efter skolan eller nåt. Kan inte avslöja det för det är ju en av prestenerna hon ska få. Men de andra två var till Digit för att köpa längre hotpants till tävlingen och svart polo på H&M, också för tävlingen!

Var lite problem med polon men hittade tillslut som tur!
Annars vet jag inte vad jag hade gjord.

Sedan var det att åka hem för lunch och plugga. Efter det vare extra cheer men alla var inte där och det hade vart bra om alla var det...
Vi fick hjälpa av några i Phantoms som kom på en grym koreografi som vi bytte ut som blir mycket bättre. Några i Phantoms har så bra ideér och är jätte duktiga. (De vann SM i cheer 2008)
Hoppas polle gokänner men det borde hon!

Nu när jag kom hem vart det bara plugg.

Så ska ta det chill ett tag och se på melodifestivalen och blir middag till för den är snart klar. Så mycigt vi ska ha det! Vem tror ni vinner melodifestivalen?
Många tror det står mellan Danny & Eric, tror nog det också.

                                       Har ni sett?
Vi har ingen makt över vem som vinner!


Godnatt!

Hola!
Hoppas ni har haft en sköönt fredag!
Min har vart bra eller ja helt ok. Efter skolan så fick jag vänta en timme påutvecklingsamtal så det var ju drygt. Tror vi snackade nästan en timme hehe. Men det gick bra, fick typ bara beröm och stod också att ska tagga ner lite på pluggadet. Men också vad man kan göra på vissa för att höja typ.

Sedan åkte mamma och jag till gränby. När vi kom hem så blev det kyckling och ris till Let´s dance, trevligt trevligt. Duschning, let´s dance igen, plugga lite under Modern family. Inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag snart sova fett skönt det ska bli för är typ ny-duschad och bytt lakan i min säng. Känner mig lite trött eller redo för sängen i alla fall.

Imorgon blir det lite ärenden och extra cheerträning.
Här får ni dagens outfit:

Linne:
Gina (de har slutat med den här sorten nu)
Tröja: Fått av mormor på lovet förut
Leggings: Pierre Robert
Halsband: Namnhalsband, Guldfynd (somras)
Armband: Fått av mormor förut
Örhängen: Gamla från Guldfynd
Roligt att man fick "beröm" för sin tröja idag :)


So bad at..

..update nowadays, i'm truly sorry for that. Igår hade jag ingen träning och då blev det att plugga så mycket som möjligt och göra klart so uppsatsen som skulle ha redovisats idag men alla var ej klara så ska göra det imorgon men fritt och jag lämnade in idag iaf. Hade ju nationella i muntligt i engelskan och ja det gick väl helt okej snackade (gaggade) bara engelska hela tiden, hihi fritt och jag hade det lite skoj.

Idag på tekniken så gjorde vi vidrutetorkare och jag gjorde med Moa och den fungerade så najs. Våt var lite proffsig för den kunde stå upp, hehe. Vi hade ett långt hål som vanligt på torsdagar för vissa har tyska och de kan inte lägga schema på vår skola typ. Men fritt och jag hade det trevligt med Jimmie och Ludvig.

Efter skolan blev dte plugg och sedan hoppträning då jag hade Estrella som jag inte ridit på flera år men det gick bra ändå. När man kom hem blev det att fika och plugga lite igen.


Jimmie i min jacka


Nervoso per la Nazionale

Go'kväll alla söötisar!
Hoppas ni har haft en bra tisdag. Min har vart ganska bra. Cheerträningen gick bra tycker jag, vi gjorde ny koreografi och när Polle höll på att prova lite olika så var det jätte roligt för det vi skulle göra såg nog helt sjukt ut, haha! Det blev inte den rörelsen, det var nog tur fast den var lite roliga att göra.

När jag kom hem från cheeren så blev det att göra lite på min so uppsats och har bara diskussionen kvar som jag gör imorgon. Mer plugg än det har jag inte gjort efter cheerdancen men jag gjorde ju endel annat innan träningen.

Lite sent kanske men har får ni dagens outfit:

Tröja:
Fått förut av mamma, från KapphAl
Linne: Gina, fast de har slutat med att sälja denna modell
Leggings: Pierre Robert
Skärp: Svartglitter av paljetter, från Glitter
Halsband: Namnhalsband från Guldfynd
Armband: Fått i julklapp av hertis
Örhängen: Guldfynd, haft de ganska länge
Ringar: En silverros av fritt i juklapp och en silverring med "diamanter" från Glitter

Nu ska jag äntligen lägga mig, fett sköönt. Börjar få ont i huvudet :/
Lite nervöst för har ju nationella i engelska imorgon fast i muntligt då.
Godnatt!<3

Måndag/Tisdag

Heej!
Ber så mycket om ursäkt att för att jag inte gjorde någon update igår. När jag kom hem efter skolan så vart det iväg nästan direkt på piano och sedan plugg, käka middag och iväg till stallet för dressyrträning. När jag kom hem blev det dusch, plugga lite, fika och se på 9A som Anton hade spelat in. Kom på innan jag skulle lägga mig att jag inte hade uppdaterat något men det var ju ganska sent då runt halv två.

           Gårdagens outfit:

Tröja: Gammal från i7:an tror den är från H&M
T-shirt: Esprit
Jeans: Crocker
Örhängen: Gamla från Guldfynd
Klocka: Esprit tror jag

Idag har det inte hänt nåt spec i skolan. Har bara vart hemma och plugga tills nu. Ska äta när som helst för sedan ska mammi skjusa mig till cheerträning så hinner inte säga nåt mer nu. Ni får kanske dagens outfit ikväll vi får se. Hinner nog inte svara på kommentarer nu men gör det sen.
Ciao!

Hur tävlingen gick och dagen

Hejj!
Hoppas ni haft en bra/sköön söndag även om ni tagit det lugnt eller vad ni har gjort.
Vi har haft fint väder här idag, det har vart sol så tummen upp på det. Man känner att våren är på väg och det blir man ju glad för.

Var ju på hopptävling idag och imorse när vi skulle lasta Jens gick det inte alls bra. Vi höll nästan på i en timme kanske. När man hade kommit upp för rampen på transporten kastade han sig bakåt och ni fattar att svårt att hålla i en häst (som väger nog runt 500kg). Vi använde lastningslinor men pappa orkade inte riktig, han kunde till och med åka lite fram om Jens drog åt sidan. Trodde inte jag skulle hinna till tävlingen i tid och missa min start men det gjorde jag inte som tur.

Tyvärr så fick jag två vägran men det var på de två läskigaste hindren, jag försökte hålla upp hans huvud på de men det hjälpte inte. Så det blev en vägran på varje av de där två läskigaste hindren så totalt 2 vägringar annars gick det bra, kom ju runt. Men tyvärr ingen rosett :(

Nu ska ni få lite bilder från idag på tävlingen..

Jag på Jens nr.3, flames!


Jag & Jens nr.5, fin färg på hindret


Jens i transporten innan vi ska hem

Söta Jens i trailern



Hemma i stallet igen

Mamma och Jens

Hörde att Isabell hade vunnit i sin ena klass, grattis! :D

Cheerträningen gick väl helt okej men Polle är uppe i Boden och dömmer en cheertävling tror jag så vi får träna utan henne fast det är lite jobbigt.

Men jag gick upp halv sex imorse så känns som jag vart i en evighet vaken idag men ska väl svara på era kommentarer som jag verkligen gillar det är så kul, sedan blir det packa och se vad man ska ha med till skolan och göra sig iordning för sängen.

Säger då Godnatt nu!<3

Hemma från tävling

Goddag!
Nu har jag kommit hem från tävlingen för en stund sedan. Men berättar mer om det senare för nu ska jag käka lunch, fixa mina saker lite, plugg och sedan cheerträning. Får se när jag uppdaterar och har inte tittat på bilderna så det ska bli najs, ni ska få några senare från hopptävlingen.

Vi hörs!

Hopptävling imorgon!

Hejj!
Ja ni vet vad jag har gjort idag. Har vart på cheer extra träning sedan hem och käka och iväg till stallet.
Kom hem runt tio och sedan har jag fixat inför imorgon och fikat tårta med de andra.
Nu håller jag på att göra mig iordning för att sova.

Ska nämligen upp halv sex för ska vara i stallet halv sju. Känner mig inge nervös inför tävlingen men blir nog det imorgon. Tävlingen börjar nio och jag är i början för jag är BARA med i Clear Round denna gång tyvärr, men Jens e lite för tjock (fast tyckte han hade blivit smalare idag, såg ut så iaf) och har vart halt för ett tag sedan.

Jag kommer inte hinna blogga imorgon innan jag åker imorgon så det får bli när jag kommer hem från tävlingen.
Förresten såg någon "andra chansen" missade det för var i stallet, vem gick till final?


Såg ut såhär när innan vi skulle käka idag


Lilla tårtan fick det bli idag

God var den kan jag säga


När jag pysslade om Jens i stallgången


Nu ska jag fixa mig för sängen Godnatt!

Grattis pappa!

Goddag!
Hade ställt mobilen på tio och sedan hade jag tänkt snoozat lite och gå upp typ kvart över. Men klantig som jag är råkade jag somna om igen och vaknade sedan halv tolv och då gick jag upp direkt.
Har tagit det lugnt framför tv:n och pluggade lite lite so så måste bli mer ikväll.
Nu ska jag käka lunch, vet det är sent.

Pappa kom hem för en stund sedan så vi ska fira honom nu också.
Grattis pappa!
Sedan blir det åka in till cheerträningen, hem och käka middag och iväg till stallet för att fixa Jens inför tävlingen imorgon på UPK.


Mina presenter till pappi!

Natti!

Hello!
Har haft en ganska mysig fredagskväll i soffan framför tv:n här uppe.
Det blev att se på Let´s dance mitt i pogrammet, missade typ en timme ungefär. Käkade pizza till och det var fett gott, det var pizzan Hawaii från märket Ristorante. Gillar ni annanas måste ni smaka den!

Annars har jag inte gjort så mycket, råkade somna i soffan en stund. Imorgon måste jag plugga so, har extra cheerträning klockan fyra på Bolandsgymnasiet och sedan ska jag vara i stallet runt halv sju för ska fixa iordning Jens för ska ju tävla med honom på söndag på UPK.

Nä nu ska jag göra mig iordning för sängen, Godnatt!<3


Dagens middag

Fredags Outfit

Tjaa!
Hoppas ni har det bra hemma eller vart ni är!
Jag var och lämnade tulpaner förut när jag kom hem men en var inte hemma så var till de precis nu.
Har lämnat alla tulpaner och fått in pengar nu men tyvärr går ju inte pengarna till mig förutom växlen som jag fick, hihi.

Sa ju att ni skulle få se dagen putfit så det ska ni få göra sen blir det middag som blir pizza, klockan ringde nu precis för den står i ugnen så blir att mysa framför tv:n.

Fredagens outfit:


Tröja:
Adidas ganska ny köpte på lovet (v.8) Den är väldigt praktisk för man kan vända ut och in på den och den är gjord så man kan använda båda sidorna. Kostar 799:- men jag fick rabatt för hade en från en Godiebag
T-shirt: Vann förra våren på fokis blogg, Hellokitty
Jeans: Några svarta Crocker
Örhängen: Vanliga svarta pluppar
Två olika ringar: En gammal och en från Menorca för några år sedan (humörsring) Ni får se den sen tror jag.

Nu ska jag käka, ha en fin fredag!<3

Elaka busschaufförer gillar vi icke!

Hejj!
Tänk att det är fredag! Känns faktiskt inte som det. Asso det växlar mellan måndag, fredag typ hela tiden fast den här veckan känns som att det har gått lite saktare men ändå väldigt snabbt.

Idag hade vi bara fyra lektioner och sedan skulle vi till Katedral för att se en teater. Det stod om den i tidningen har jag fått höra. Jag tycker den var sådär eller de spelade väldigt bra. Den höll på i runt två timmar. Efter det följde jag med Jennifer hem för att hämta tulpaner som vi säljer med klassen. Vi tar emot beställningar först och sedan får de leverans.

När jag då skulle hem från Jennifer skulle jag ta bussen men alla de där tulpanerna i armarna. (Folk tittade på mig när jag gick, hihi).

Ah då när jag går på bussen så funkar inte mitt kort och det är ju skolkortet och jag ba måste vara nåt fel, busschauffören är elak och blir arg och öppnar dörren ba typ gå ut så jag gick ut sur. Men kom hem med den andra bussen för när jag gick av kom jag precis på att jag kunde skicka sms med mobilen men då var det försent för den där jävla gubben!


Innan teater, från vänster: Nattis, Jennifer, Magda, Didrik, frida och jag
(snyggt att min tröja buffar ut sig, höhö).


Sorry för suddig bild, från teatern

Ni får outfit senare så hörs senare!


Katedral imorgon!

Good evening!
Hoppas ni haft en bra torsdagskväll! Min har väl vart bra, hoppträningen men Jens gick iaf rätt bra tycker jag. Ska tävla med honom i hela helgen fast känner mig inge taggad. Men blir väl det den dagen antagligen.
När jag kom hem så blev det duschen direkt och sedan fika framför tv:n och lite plugg.

Imorgon så ska vi till Katedral (gymnasie) på teater som de har satt upp. Egentligen så är det ju inte en skola som enbart håller på med sådant som Boland, utan en vanliga kan man säga. Har uppträtt i deras aula på scenen :P
Så vi missar kulturtiden och matten, men matten tar jag igen hemma.

Men nu ska jag svara på underbara kommentarer och sedan lägga mig, GoodNight sweet dreams sweeties!<3


Bild från idag när jag kom hem från skolan


Skiit!

Hej!
Idag fick vi tillbaka våra so prov och det gick väl sådär. Var 1,5 poäng från MVG!
Buhu, förra provet hade jag MVG, flera poäng över gränsen och nu :(

Hoppas det går bättre nästa gång för vill inte att mitt MVG betyg ska sänkas sista terminen i nian!
Okej jag gillar inte so egentligen så ska ju inte gå Samhällslinjen.
Annars har det inte hänt nåt speciellt i skolan.

Nu ska jag svara på härliga kommentarer lite snabbt och sedan blir det middag och iväg på hoppträning.
Ciao!

sorry för suddig bild! Fick 36,5/46 38 var MVG gränsen

Godnatt!

Hej!
Det blev att jag såg på Glee som började åtta och sedan House. Efter det blev det lite plugg men inte så mycket för gjorde endel idag när jag kom hem från skolan.

Nu håller jag på att göra mig iordning för sängen och tittar på lite olika sidor på kläder. Vissa sidor är det jätte roligt att titta på varför vet jag inte.

Men nu ska jag snart sova Godnatt!
                  
                         Gammal bild från i höstas/vintras när jag var till Sthlm

Med på en av Uppsalas hemsidor!

Tjaa!
Idag i skolan har det inte hänt nåt speciellt som jag kan säga.
När jag kom hem så blev det plugg och tv sedan käka och lite plugg igen.
Men kom på att jag måste ju blogga så nu sitter jag här, har ju ingen träning idag och det är ju lite skönt faktiskt.

Har inte så mycket mer att säga. Ska se lite på tv och plugga lite mer om jag pallar.

Ni måste se denna bild. När jag var inne på en sida så var den här bilden plötsligt där.
Om Jag skrattade asso. Bilden är tagen när jag gick i sjuan för två år sedan när vi var på grand!
Ser ni vad blond jag är! Det var efter sommaren så håret blev solblekt.


Idag,jag,Hertis,Emma och Josefina

Källa till bilden:
http://vardochbildning.uppsala.se/Fritid/Festivaler-och-evenemang-for-unga/

Bad update

Hello!
Igår när jag skulle blogga på kvällen när jag hade vart på träning och skulle lägga mig så fuckade internet och det funkade inte. Vet inte vad det var för fel, blev väldigt irriterad.

Idag har det inte hänt nåt ut över det vanliga i skolan bara att jag har lite mycket saker på gång där. När jag kom hem så fikade jag och pluggade hela tiden sen blev det middag och iväg på träning. Skulle bloggat när jag kom hem men glömde när jag pluggade, sorry.

Träningen gick bra, vi har lite saker vi måste ändra på så det blir rätt med låtarna och ah ni vet.
Har extra träning på lördag och vanlig cheerträning på söndag men polle är uppe i Boden så vi får träna själv och har fått i uppgift att fixa det där som var tyda det som inte stämde då räkningen blir fel. Så vi ska ta bort våra trippel kickar, buhu! Jag vill ju ha de!

Nu ska jag packa min idrottsväska så hörs vi imorgon, Godnatt!<3
 
Me today

RSS 2.0