30 April 2011

Hello!
Igår blev det dålig uppdatering men när jag kom hem från cheerdancen så firade vi mig och det blev lite sent så pallade tyvärr inte blogga. Fick fina presenter men ni får se bilder på det senare idag eller imorgon. Blev speciellt gald över en som min storebror håller på med nu och tycker den är snabb och bra. Den har flash så dte är fett najs. Men nu vill jag ha tillbaka den.

Blev ingen forsränning för mig orkade inte gå upp så sov till halv elva i stället. Blir att hålla på med min present, plugga, städa lite och fixa inför festen.


Min goda tårta


Sweet 16 Amandaaa!

Hejj!
Idag så sjöng de i klassen för mig flera gånger hihi. När jag kom hem från skolan så blev det att städa mitt rum så det är klart nu. Snart ska jag käka pizza och sedan åka iväg på cheerdance. När jag kommer hem så ska jag bli firad och öppna massa presenter!

Dagens Look


Min sista dag som 15

Hej!
Hände inget speciellt i skolan som jag har nåt att berätta om.
Idag så var jag på hoppträningen som jag inte vart på länge p.g.a min fot. Skönt att vara tillbaka och vi red ute nu så det var jätte härligt. Hoppningen med Jens gick bra också!

När jag kom hem så blev det direkt duschen och sedan har jag målat naglarna rosa. Blev lite plugg idag också och lite städning men mer kommer det bli imorgon om jag vill städa på min födelsedag. Annars kanske jag kan göra det på lördag men vet inte om jag hinner det.

Jag föddes klockan ett på morgonen så om drygt en timma och en halv så smäller det. Kommer nog få presenterna när jag kommer hem efter skolan eller efter cheeren.

Ska fixa lite grejer så godnatt söötisar och ni är så gulliga med alla kommentarer fortsätt med det!


Jag och Jens på hopptävling i mars

8 veckor kvar!

Jag har inte berättat för er än vad som händer den 22 Juni.
Då åker jag med hertis och fritt till Malta för språkresa. Snacka om fett najs vi ska ha. Ska vara där i tre veckor!
Lång tid säger jag bara men tiden kommer säkert gå fort buhu. Lite nervös men ändå exalterad typ haha.
Okej nu är det ju inte åtta veckor för klockan är över tolv men ändå, idag var det åtta veckor kvar och nu ännu kortare.


       

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och sedan sova gott, godnatt!<3        


Akillesbuvsit!!

Hello sweeties!
Idag höll jag i en idrottslektion som ni vet. Tycker det gick bra och det var roligt att de tyckte det var så roligt med cheerdance. För det är verkligen roligt, rekomenderar det för det är så många olika stilar i det.

Missade tyvärr sista lektionen som var biologi för skulle till doktorn. Han är inte säker men tror att jag har Akillesbuvsit och det är en inflamation på akilleshälen typ. Men han skulle skicka en remiss så jag ska komma till en specialist. Efter det följde jag mamma och köpte blommor och fick två glassar :P

När jag kom hem så har jag pluggat och gjort det fram till nu men ska börjha skriva skolarbetet på datorn nu och titta på Glee som jag inte gjort på en evighet.

                               

Nu blir det middag också!

Back on tracks again!

Tjaa!
Hoppas allt är bra med er!
Med mig är det bra. Hände inget speciellt i skolan förutom att Erik våran lärare och mentor som är bra kom tillbaka från att ha varit pappaledig. Alla blev så glada. Idag var det cheerdance och jag var med på träningen som jag inte har vart på länge p.g.a min fot. När det var uppvärmning var jag typ jätte glad och peppad att vara tillbaka.

Imorgon ska jag hålla i en idrottslektion med cheerdance så är nervös men det ska nog gå bra.
Måste göra mig iordning för att sova nu ciao!


Jag i en spagat på julavslutningen

Which should i take?

Hej alla läsare!
Vet inte om några är vakna nu eller om ni lagt er. För mig så tar lovet tyvärr slut men för vissa har det börjat så hoppas ni får ett skönt lov.

Idag har jag hjälpt till här hemma lite grann med saker utomhus och lite annat. Åkte och tittade på en mobil, det står mellan två typ men det lutar mest åt den andra. Kommer få den nya mobilen på fredag då jag fyller år!

De två jag funderar mellan är HTC incredible S i röd och Sony Ericsson Xperia Arc. Arc är typ nästan bara plast så det känns inte så roligt och den känns ömtålig om man skulle tappa den och min mobil som jag har nu som är sony har krånglat en hel del och de tidigare Xperia också men man vet inte om de lyckats denna gång. HTC är inte lika stor men nästan, skiljer inte så mycket egentligen. Den är metall och känns typ bättre i handen men tyckte inte touchen på skärmen var lika känslig som Arc så det var ju det negativa. HTC kan sin sak och de får aldrig in att de krånglar heller.

Håller på att lyssna på musik för att bestämma vilka låtar jag ska ha på min idrottslektion som jag ska ha på onsdag. Är nästan klar så det får jag göra imorgon.

                                                               HTC incredible S 

                                  
                                              

                                                        Sony Ericsson Xperia Arc
               
                        


Duties

Hej!
Nu har jag duschat och käkat lunch. Skulle träffa en kompis idag som jag har träffat en gång förut men det kommer inte att bli av tyvärr. Mamma och pappa har jätte mycket att göra så jag måste hjälpa de och sedan ska vi till mediamark för att titta på mobil åt mig och hör mig för lite.

Men nu ska jag klä på mig så hörs!<3
                                 

Mitt första tidsinställda, rolig video

Titta vilken helt random video jag hittade.


Hemresa

Hej!
Idag åker vi hem så pappa håller på att paka ut väskorna i bilen.
Vaknade ganska sent idag tyvärr. Skulle ju vart ute i solen mer och bli brun men nope. Pappa är däremot brun, ser ut som han har vart utomlands, avis jag är.

Nu ska jag gå och ta lite marängtårta!

Dagens look:

T-shirt: Wesc
Kjol: Vet ej
Leggings: helt random
Är inte sådär vit om fötterna och de ser fett hemska ut på bilden men hade inte tid att ta nya:(

Many pics

Har inget roligt att säga tycker jag så ni får några bilder från idag i stället.

Några släktningar kom hit idag så mormor hade bakat en marängtårta.


Den var väldigt god!

Tog inga bilder på tremänningarna, tyvärr blev det bara inte av.
Senare kom Winters hit så det blev det att fika igen fast inte marängtårta utan Tiramisu.


Vi gick ner till sandtjärn för det ligger jätte nära mormor & morfars hus. All is har smällt nu men det var en snöhög som flöt på vattnet.


Anton (storebror) och pappa


Så fint väder det är, inte någon annan påsk lik.


Usch ser ut som jag har jätte tunt hår :(




Ha en fin lördag och ni som har fått lov ha ett bra påsklov och vi andra som sjunger på sista versen av lovet får njuta av det som är kvar.

Brunch

Morsning!
Nu har jag precis käkat brunch och tagit hoppbild för första gången. Fett svårt det är att få till en bra.
Snart kommer det gäster hit så jag måste fixa mig lite och byta om för just nu sitter jag i nattlinne ju.
Det är mormors bror, mammas kusin och mina och Antons tremänningar som kommer.

Nä nu ska jag klä på mig ha en fin lördag!
                                                 

Långfredag

Hejsan!
Sorry att jag inte skriver fören nu men det är så att Anton hade lagt beslag på datorn hela dagen så jag kunde inte göra ett inlägg tyvärr. Men nu gör jag ett i alla fall.

Idag så blev det lite plugg och satt i solen fast inte så länge då. Så varmt det var som en riktig sommardag faktiskt. Heelt sjukt. Syns lite grann eller känner att solen har tagit lite så har fått lite färg fast det syns inte så tydligt på långt håll. Men det kommer och så himla brun jag kommer bli i sommar som en pepparkaka nog, juste jag har ju inte berättat vad som kommer hända då i sommar. Det tar jag längre fram i ett eget inlägg.

Har också prövat på för första gången att köra bil. Det gick lite hackigt i början men blev ganska bra sedan. Fett roligt det var asso. Vi har också käkat tårta för att fira mig lite grann för mormor och morfar kan inte komma när jag fyller år. Jag fyller om en vecka på fredag!

Bilder från fiket och mer..


Oj shit vilka stora maränger


Haha


Min tårta

Köpte kycklingar till för att garnera på tårta


Tårtan med kycklingarna på


När jag ska ta tårta

Gu vad man har speciellt vart onyttig denna vecka fast det är ju lov och påsk så då kan man ju få vara det ^^


My night

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit allt man bara drömt massa konstiga drömmar som inte alltid var så roliga.
Har precis vart ute på mormor & morfars baksida oh käkade frukost i morgon-solen. Det var väldigt varmt så ska smörja på mig lite solkräm i ansiktet och ta med mig plugg saker så sitter jag ute en stund. Får se hur länge jag pallar innan jag går in.


God efterrätt som vi fick igår som jag hade gjort

Jordgubbarna var faktiskt goda :P

Skärtorsdag

Hejj!
Idag har vi åkt slalom men det var inge bra före. Var svårt att svänga så det var rolig att bara åka rakt fram haha. När vi kom hem så hände inte mycket, vi käkade och jag gjorde klart en bilduppgift. Hade tänkt läsa biologi men vet inte om jag orkar. Bilden sög lusten i mig tror jag för blev lite trött efter det, hur man nu kan bli det?

Jag har ju funderat på att göra en ny blogg för mina koder är så konstiga, krångliga, jobbiga och inte som andras. Mina är helt annorlunda så man måste ändra väldigt mycket om man ska byta header t.ex.
Så den kommer dyka upp inom en förhoppningsvis kort framtid.

Just nu lyssnar jag på bra musik och spelar poker på internet, hihi.

Förra året på påsken


Sista åket för i år

Godmorgon!
Idag ska vi åka slalom men som alla vet är det väldigt varmt för att vara påsk och all snö är borta, finns bara i backen. Men senare under dagen kommer snön bli väldigt lös så vi måste åka på morgonen.

Det är ju skärtorsdag idag men orkar inte vänta tills lördag så...


Just nu

Ni undrar säker vad som var i paketen men det får ni veta imorgon och se bilder.
                           
                                                   
                                  
Mums vad gott :P

More presents

Hejj!
Fick lite paket av mormor och morfar idag för de kan inte komma ner och fira mig när jag egentligen fyller år.
Annars så har jag pluggat och inte hunnit med så mycket mer. Just nu håller jag på att ta en pause frånpluggningen och kollar in lite bloggar och sidor.


Mer presenter och mycket pengar i kuvertet :P

Nä man nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Har vart bra väder här idag, har ni också haft det?
Inte för det hör hit men vet att det blir tacos till middag och det e gott!

Playday

Hej bloggen!
Idag så... vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen men.
Liselott (mammas kusin) kom hit idag med Alva,Oskar (Liselotts barn) och Loffe. Det var roligt, stora de hade blivit sen jag såg de sist och kunde massa saker. De var mer framåt än de var i vintras, roligt att leka med de.

Annars så har jag tagit det chill, sett på Sunes sommar och pluggat lite grann men blev inte så mycket dock. Man känner verkligen att man har lov när man är här varför vet jag inte.
Fick ett stort påskägg men massa godis i och money av mormor & morfar så det e fett najs.

Nu ska ni få bilder från igår och idag.

Present som faster Siv hade lämnat till mig hos farmor, öppnar när jag fyller.


Farmor, mamma & Anton på farmors balkong


Jag och pappa


Gott, fast är allergisk mot kokos haha.


Gårdagens outfit med min nya väska och kappa


Loffe


Oskar och Alva


Såg på Nalle Puh men Alva och Oskar


Lov VS plugg

Godmorgon... elr kanske inte!
Vaknade för några timmar sedan men har tittat på djursjukhuset.
Igår så blev det ingen bloggning sen. Det var trevligt att träffa farmor för vi ses ju tyvärr inte så ofta. Sist jag träffa henne var typ ett halvår sedan. Lite bilder kommer senare.

Efter vi vart hos farmor i några timmar så bar det iväg till mormor & morfar som vi är hos nu. Trevligt att träffa de också verkligen men vi ses oftar men det är alltid så skönt att komma hit för då känner man att man verkligen har lov.

Men tyvärr så blir det endel plugg elr kanske mycket dock. Men sånt är livet liksom, what to do.
Nu ska jag käka lunch så ciao!
                                    

Bilresa

Goddag!
Somna sent igår runt fyra typ så har inte sovit så mycket men man mår bra. Kände mig inte direkt heller när jag vaknade runt halv tio. Nu är vi typ klara och ska åka.
Först åker vi några timmar till farmor och är där några timmar sedan far vi vidare i några timmar till mormor och morfar. Där ska vi vara på påsklovet. Så nästa gång jag skriver är hos de.

Vet inte när nästa gång blir men vi hörs!<3


Jag imorse, solen skiner och underbart väder

Värsting eller HTC

Hejhej!
Nu har jag packat klart mina väskor. Vi åker imorgon och hälsar på farmor och sedan åker vi vidare till mormor och morfar för att stanna några dagar eftersom det är ganska lång bort de bor. Farmor bor i Sundsvall och mormor & morfar i Sveg.

Idag så uträttade vi lite ärenden då jag bl.a. skulle lämna in min mobil men garantin hade gått ut och då skulle jag få betala mycket för att först lämna in den och sedan betala lagning beroende på vad det är. Så det är lika bra att köpa en ny för den som jag har nu har krånglat en del och har haft den länge också.
Funderar på en HTC eller Sony Ericsson Experia som kom ut för typ tre veckor sedan. Den verkar väldigt bra, bättre än Iphone4 ^^
Vi får se vad det blir!

Nu måste jag sussa, godnatt!
Bättre sent än aldrig.
Dagens outfit:

Skjorta: Någon gammal från Anton i barn strl, hehe
Jacka: MQ fast gammal
Jeans: Vet inte riktigt men inte så nya
Skor: Vet ej, gamla
Brillor: Dolce Gabbana såklart

Lite annorlunda stil idag.

Stan

Tjaa!
Har lite brådis nu för ska till stan med mamma och anton för några ärenden hörs senare.
Svarar på kommentarer när jag kommer hem.
Ha en skön söndag så länge!<3


New, Diam Pear Dream

Hello!
Hoppas ni har haft en skön och vårig/somrig lördag. Asso gu vad varmt det var kändes som en riktig sommar. Lite chockad man vart när man kom ut från DC. Vissa gick i linnen och T-shirtar och jag i en jacka som är ganska varm. Men tog av mig den sedan och gu vad skönt det va asso.

När jag kom hem hade Winters åkt men kommer ju träffa de i Sveg. När jag pluggade så ringde det på och gissa vilka som står där. Hertis och fritt!<3 Vi åkte och tog en glass och godis och hade det mysigt ute i solen.

Kan säga att jag invigde första glassen för i år, så som man äter på sommaren.
Smakade faktiskt en ny sort. Diam Pear Dream och den var faktiskt god.


frida med litet f, hon vet inte att jag tog kort tror jag<3 Hennes blogg HÄR!



Herta, vet nog heller inte att jag tog kort<3 Hennes blogg HÄR!


Ser störd ut men bjuder på den.



Första dagen!

Hejj!
Först dagen på påsklovet och då har jag haft chherdance. Började elva och slutade ett fast jag kunde ju inte göra så mycket p.g.a min fot. Polle gjorde ny koreografi så det var ju inte bortkastat att vara där. När man satt och väntade på bussen så var det såå härligt väder, sommar säger jag bara!

Sent igår kväll så kom Cecilia, Russell och Alexander. Vi fickade och hade det lite mysigt och anton och jag fick paket. Hihi älskar paket. Fyller ju 29 april men fick öppna den i förskott :P

Har inte hunnit ätit lunch än för kom hem för en stund sedan så det ska jag göra nu.

Mina paket + kort från Winters


Väskan från Ellos

Tjaa!
Nu är det friday in the house!
Idag var vi på biotopia, där de har uppstoppade djur och håller på med DNA. Vi fick ta ut vårat eget DNA och vi fick sedan det i små små plastburkar eller vad man ska säga.

Vart annars chill dag i skolan. När jag kom hem så blev det att plugga lite men det gick inte så bra så blev bara frustrerad och slutatde. Får göra mer imorgon och massa skolsaker som skulle behövas göra på lovet.

Annars har jag städat lite för ikväll får vi gäster från London. Så det ska bli trevligt för har inte träffat de sedan i somras när vi hälsade på de i deras stuga i Schweiz.

Många av er undrar säker hur väskan ser ut som jag fick i ett paket av ellos.
Blev lite missnöjd när jag fick den dock men ska ha kvar den.

Vad tycker ni?

Den är väldigt praktisk för det finns flera fickor med dragkedja.

Ingen träning p.g.a min fot!

Hejj!
Idag så fick vi tillbaka eller vi fick i alla fall reda på resultaten på idrottsprovet. Jag fick 42,5 av 44 så det är MVG.
Så det var najs. Kunde tyvärr inte vara med på idrotten för min fot. Asso jag är så mycket heller lite sjuk än ha såhär, för måste träna upp den nu och massa. Efter skolan så har jag typ bara pluggat och matte fast det går sådär för Foppa är i Holland med comenius så har ingen att fråga förutom bror och han e sjuk. Men frågade honom lite och fick hjälp.

Blir ingen hoppträning den här veckan heller! Det är drygt och nästa kommer jag heller inte vara med men veckan där på om jag kan, får se hur foten e då. Hoppas den blir snabbt bra!!!

Nu ska jag svarar på kommentarer och sedan käka en väldigt somrig middag.

Här har ni två bilder som inte hör till inlägget då, från igår när jag fick hem ett paket.

Glad för att jag vet vad som finns i.


Väskan som jag beställt men lite missnöjd över färgen.
Bilder på den kommer.

Engelska NP över!

Tja!
Idag hade vi sista nationella i engelska då det var uppsats typ och tycker det kändes bra. Vi fick också tillbaka våra biologiprov och är helt nöjd över resuktatet som var -MVG. Efter skolan så hämtade mamma upp mig på tunabackar och så gick vi och hämtade ett paket som hade kommit med posten. Jag hade beställt en väska som är väldigt ljus beige/vit och mamma en klänning tror jag. Sedan drog vi till Gränby för några ärenden, då jag bland annat fick en trenchcoat som jag behövde och fika. Efter det blev det att handla mat.

Nu har vi käkat middag och precis öppnat paketet som vi hämtade idag. Lite missnöjd över färgen på väskan för den var ljusare i katalogen och irl är den mer beige. Så vet inte om jag ska ha den eller inte.

Men nu ska jag plugga resten av kvällen som återstår.

Mitt och mammas fika på Fågelsången


Trenchcoaten jag fick, bättre bild kommer. Sorry att bilden suger men tagen med mobilen.

Haha Jacob!

Hejj!
Blev ingen bloggning igår men dte hände inte mycket speciellt då. Hade musik prov som jag tycker kändes bra och det jag vet att jag gissade på är rätt så dte e najs. Hade dressyrträning och gick på det för att pröva och det gick bar med min fot.

Idag hade vi bara två lektioner för sedan skulle vi på regina teaterna för att se på Grease som boland framförde. Tycker de gjorde det bra och en kille som var en av de coola killarna var fett bra och rolig, han hette typ Sony i teatern och på riktigt Jacob.  Frida och jag tittade på honom hela tiden typ och han märkte det så han tittade ganska mycket på oss :)

Hade cheerdance idag, gick dit men kunde inte vara med så satt ba där typ. Eller lärde mig lite ny koreografi. Hoppas man snart kan vara med. Kommer nog inte kunna hoppa på riktigt fören om ett tag :(

Nä nu ska jag fixa inför imorgon och sedan sova. 

Såhär såg jag ut i håret idag, blev som en ego bild men det var inte meningen.

Cheer photos

Hello sweeties!
Har egentligen inte så mycket att säga om dagen för har juredan berättat att jag vart på föreläsning.
Blev ingen cheer för mig tyvärr. Har var duktig och pluggat musik elr ja, gjort lite skolarbeten i alla fall. Men ska läsa på lite mer musik snart och ta ett päron sedan blir det nog sängen för mig.

Härom dagen fick jag hem foton från plåtning med laget som ni ska få se.
Är inte såhär dålig kvalité på datorn bara när jag laddade upp den.
 
SKIT det blev dålig kvalité när jag tog kort på kortet :(
Ser ni mig ändå?


Jag! Den här blev det bättre på på nåt sätt. Men ska försöka så den andra bilr bättre sen.
Var sjuk när vi tog de här bilderna eller hade precis vart magsjuk så ser lite konstig.

Hörs imorgon, kisses and hugs!<3

Yesterday and today

Hejhejjj!
Åh vad irriterad jag blir! Precis när jag hade typ gjort klart inlägget så gick det bort.
Orkar inte skriva riktigt fullt ut nu.

Igår så var det ferre (fest) hos korvis så jag va där. Säger bara att min klass är så härlig!
Har aldrig vart i en klass som vart såhär. Alla är sååå öppna och säger typ allt och alla är sig själva och inga vad säger man att vissa är "coola" och andra inte och det är jätte bra och skönt. Kommer verkligen sakna de!:(<3
Men ska inte tänka på det nu för då blir man bara deppig.

Idag så var jag på föreläsning i stallet. En Equiterapeut och en vetrinär som höll i det. Tycker det hela var väldigt bra. Mer än så har ej hänt.

Har ju cheerdance idag men går inte på grund av miin fot som alla vet så ska plugga flitigt med musiken för har musikprov imorgon. Men det ska nog gå bra.

Såhär såg jag ut igår påväg till festen


Nu ska ni få lite bilder från igår kväll som jag tagit från Moas blogg.
Kolla in den vet ja http://moamatilds.blogg.se/


Agnes & Moa


Magdalena, Didrik & korvis (Sara)

Frida, Matte, Nattis,Maria,Moa,Sara & Jennifer


Nattis, Hertis,Didden & Agnes


Nattis,Maria & Anki (Agnes)


Jimmie, Didden(Didrik) & jag, ser fett konstig ut och det röda som blir av kameror gick inte helt bort.

Nä nu ska jag svarar på era trevliga kommentarer och sedan plugga musik!

Svar på fråga

Hejj!
Idag har jag städat mitt rum och gjort lite matte. Musik har jag typ inte gjort nåt idag men ska göra lite och mamma förhör kanske mig lite snabbt. Har inte så mycket att säga om idag.

Men fick en fråga förut om man kunde få se mitt namnhalsband nämre och visst såklart kan du få det och roligt att du tycker det var fint. :)

Håller på att leta efter någon bra bild men nja nära iaf.
Hoppas den här bilden duger.


friday friday get it on friday

Chacha!
Hoppas ni har en trevlig fredags kväll!
Min är ganska trevlig men har blivit mycket vi datorn för har gjort lite engelska arbete med en engelska tidning som vi gör i skolan. Så är typ nästan klar med tidningen nu har skickat mejlet till mig själv så får jag fixa i skolan och snacka ihop lite med fritt.

Dagens middag blev att pappa kom hem med pizza från Leonardos.
Har tittat lite på tv och haft dte mysigt men nu skriver jag till er och det är inte dåligt det heller.
Pluggade endel musik förut eller lyssnade på flera låtar (ca 20-30?) och förhörde mig själv lite på musik gubbarna. Så nu är det bara lite matte som jag ska göra om jag pallar vi får se.



Mitt namnhalsband som ni ville se en bättre bild på kommer imorgon nog eller senare ikväll.

Ha fortsatt en bra fredag!<3

Snackas mycket om den här låten nu så tänkte att jag lägger upp den. Passar ju nu när det är friday friday.... Asso texten är ju inte så bra om man lyssnar fast jag gillar den lite på nåt sätt, musiken kanske som gör det.
 


Haft NP i engelska idag

Tjaa!
Nu är det fredag och det är fint väder, solen skiner och det är toppen. Det skulle vart härligt om mina fot hade vart bra. Jaja får vara glad att det inte är värre än vad det är. Det var värre i somras när jag skadade mig när vi vandrade i bergen i Schweiz, då hörde jag att min fot knaka elr knäckte till när jag gjorde illa mig.

Idag hade vi nationella i engelska i läs- och hörförståelse och tycker det gick ganska bra, helt okej. Skrev på allt typ och det kändes bra på läs och hör helt okej. Ikväll händer inte så mycket ska plugga lite och ta det lugnt med min fot. Blir att man kommer goffa sig framför tv:n men vet inte att det kommer vara nåt bra på tv så det e synd.

Här får ni två bilder från igår:

Fina Magda i min klass


Jag diggar den här bilden fett mycket på Magda och Moa.

SKIT, inte igen!!!

Hej!
Det är synd om mig för på idrotten så vrickade jag min högra fot. NÄ buhuuuuuu! :(
Jag vrickade den i somras när jag var och vandrade i bergen i Schweiz och nu vrickade jag den igen, skit. Om man vrickat en gång så blir det ju lättare sedan och nu ännu lättare.
Måste bygg upp balansen igen men nu måste den vila några dagar. Kommer inte kunna vara med riktigt på cheerdancen iaf inga hopp.



Hade egentligen hoppträning idag men kunde ju inte gå som ni förstår. Har vart hemma och pluggat musik hela tiden typ och spelat piano. Men ska lyssna på endel av låtarna av de stor "gubbarna".
Sedan blir det att göra lite engelska och titta på nationella i det och göra klart det för har nationella i engelska imorgon, nervöst.

Spexfoto avklarat

Tjaa!
Nu sitter jag i skolan i datasalen. Har precis tagit spexfoto med klassen. Fick fina komplimanger om att jag var lik Lauren Conrad:P Ni får nog bilder på mig senare hur jag såg ut. Alla var något och det var väldigt bra. Hoppas det blir bra på kortet bara för fotografen var inte så trevlig och kändes väldigt stressad.  

Snart ska vi ha so och sedan två timmars hål som suger. Efter det har vi idrott och matte.
Vi hörs ha det bra söötisar!<3


I'm Lauren Conrad tomorrow

Tjeennna!
I skolan hände inget speciellt som jag kommer ihåg bara att vi har nationella i engelska på fredag så det är nervöst. Efter skolan blev det att ta bussen direkt till Boland då det blev extra träning men tyvärr så var det inte många där men vi övade tekniker och annat så det var najs, vi utnyttjade tiden tycker jag och inte prata som är lätt hänt.

Nu håller jag på att plugga musik, musikhistoria med massa gubbar. Så lyssnar på låtar och lär mig vad deras verk heter o.s.v. Imorgon har vi spexfoto eller vad det heter och vårat tema är kändisar. Jag ska vara Lauren Conrad! Hoppas det blir bra.

Nu ska jag fortsätta vara aktiv med mitt pluggande.


Lauren Conrad

Usch på fys

Hejj söötisar!
Hoppas allt är bra med er!
Blev inte att jag skrev igår för jag pluggade och hade sedan träning och mer plugg på kvällen och orkade inte riktigt sedan. Igår hade jag dressyrträning och hade Chessie då vi övade på rygningar och tycker det gick bra. När jag skulle till pianot igår så tog jag och cyklade, först gången för i år! Nu är det verkligen vår även om vädret inte va så fint då.

Idag så hände inte mycket i skolan. Fick tillbaka so uppsatsen och jag fick VG+ på den så det var väl bra. Efter skolan blev det plugg och sedan iväg på cheerträning då alla inte var där idag så vi övade lite tekniker och fys med cheerhopp. När jag kom hem så blev det att plugga och fika med familjen.

Imorgon så är det extra träning i cheer efter skolan så ska dra direkt till Boland typ. Tror vi kommer ha fys, uh. Ska försöka att få in endel teknik på vissa saker för det vill jag ha.

Har inge mer att säga så vi hörs när vi hörs bye!<3


Old can bee fashion

Go'kväll!
Hoppas ni har haft en skön och bra söndag och vilat ut er till veckan som kommer.
Asso det växlar typ mella måndag och fredag hela tiden. Om flera år så blir man vuxen men om det går i dne här tackten så är man vuxen såå snabbt, snyft :´(

Nu snackar jag om nåt annat. Idag har jag plugga lite olika saker och vart på cheerträning då vi gjorde lite ny koreografi. När jag kom hem blev det middag som var tacos, mums. Såg på Stockholm Bålstad samtidigt typ.
Klockan nio började det en film på 4:an som heter Taken. Men tror jag kanske har sett den men den verkar vara bra så titta på den. Just nu är det avbrott i den för det är nyheterna och sånt så du gick jag upp hit och skriver till er.

Snart ska jag gå ner igen och då tar jag med mig, glass men chokladsås och annanas på :P
Det är kvällens fika.

Men först så ska ni få gårdagens outfit för bion:

Linne:
Gammalt vanligt svart från H&M, hade det på cheeruppvisning och sydde på de där paljettbanden som skulle vara på.
Jeans: Från höstas? Crocker JC
Tröja: H&M gammalt
Jacka: MQ gammal
Väska: Från Åhléns i sthlm (höstas)
Halsband: Namnhalsband i konfa present av mormor & morfar (förra våren)
Örhängen: Glittriga ringar från Guldfynd, ganska gamla

Mot cheerträningen

Hejj!
Idag så gick jag upp runt elva då jag käkade frukost framför tv:n.
Sedan har det vart pluggning som gäller. Håller på att fika eller ska gå och käka glass nu som mami och papi köpt sedan blir dte att dra till bussen för har cheerträning. Vi hörs någon gång ikväll nog och då får ni outfiten som jag hade igår på bion.

Ha en skön söndag!

Justin you are in my head!

Hello!
ÅH filmen var så bra. Frida och jag höll på att dö, vi måste verkligen träffa honom nu!
Skulle typ göra nästan allt för att få träffa honom nu. Gillar honom så mycket mer nu efter filmen och allt.
Ah shiiiiit! Kan typ inte sluta tänka på honom men det är bättre nu men när jag satt på bussen hem med fritt och när jag kom hem så var det lite jobbigt.

Annars så har jag käkat middag och gjort lite matte så gått det gick med Justin på huvudet. Får plugga musik imorgon, teknik och mer matte. Har cheerträning då också. Får se vad som men händer imorgon.

Men nu ska jag gå till tv:n och chilla och goffa mig mer. Goffade mig på bion också, men det hörtill ^^

Dagens outfit när jag skulle på bio kommer nog imorgon.

Ha en bra lördags kväll vad ni än gör!<3

fritt och jag på bion


Min biljett


hihi

Åh sorry dåliga bilder dock

BIO time!

Hejj!
Igåt kväll såg jag en film som var ganska läskig, lite kuslig. Den heter Flickan från ovan.
Titeln låter inte som filmen är direkt. Trodde jag skulle drömma om den men det gjorde jag icke som tur.

Blev ganska sent igår så sov ganska länge idag till halv tolv typ. Klockan ringde ju inte!!

Idag ska jag på bio med fritt så ska dra till bussen snart och möta upp henne på bion.
Gissa vilken film?

Justin Bieber med Never say never!
Många har sagt att den är bra så det hoppas vi på och den är i 3D så det är najs.

                          


Fredag 1:a april

Tjaa!
Nu är det fredag igen och 1:a april!
Har ni lurat någon eller själv blivit lurad?
Jag har inte blivit lurad och har heller inte försökt lura någon för har inget bra skämt.

Maria i min klass fyller år idag så Grattis!

Dagen i skolan har vart som vanligt och ganska chill tycker jag.
När jag kom hem från skolan provade jag en outfit om jag ska ha den på fotograferingen då jag kanske ska vara Lauren Conrad som Jennifer och korvis (Sara) föreslog.
Sen blev det att käka pizza som middag och det var
Ristorante med Hawaii som är såå SJUK gott!
Följde mamma sedan till stallet och det var väldigt få där i dag i hennes grupp så jag fick rida på Amber.

Nu är jag hemma och lyssnar på Justin Bieber med Pray som är bra och
Ulrik med Boys don't cry.
Men ska väl plugga lite nu och sedan blir det att chilla framför tv:n.

Vi hörs ha en fin fredag!<3


Pray - väldigt bra

Hello sweeties!
Hoppas ni har haft en bra torsdag!
Min har vart väldigt chill om man säger så. Hade bara två lektioner idag för vissa var inställda för NO-lärarna var borta på nåt. Så när jag kom hem blev det att plugga och stickade på mina vantar. Haha när jag är klar med de så använder man inte vantar längre, great!

Senare så bra det iväg till hoppträningen då jag hade Elvira (privathäst). Det gick bra tycker jag, första gången jag någonsin red henne och hoppade henne.

När jag kom så blev det hoppa in i duschen direkt sedan fika och plugga lite igen. Nu sittar jag här vi datorn som jag gjort ett bra tag nu.

Men ska smörja mig och fixa iordning mig inför sängen. Hoppas jag drömmer nåt bra och härligt ikväll och inge jobbigt och läskigt.



Tove Eriksson för 2 år sedan på Bälinge Ryttarförening

                                                           Justin Bieber - Pray

En väldigt bra låt, även om ni inte gillar Justin borde ni lyssna.

Godnatt!


RSS 2.0