Träning varje dag

Nu har jag kommit hem från träningen, pluggat och fikat.
Så ska snart göra mig iordning för sängen. Blev inte så mycket plugg dessvärre men gör väl mer imorgon fast då har jag ju också träning.

Kommer komma till sängs tidigt ikväll gu vad skönt :P
Imorgon börjar ju cheerdancen så det ska bli härligt men det är ju öppet hus på dc denna vecka för har ju ett sånt där band så får väl pröva någon dans på onsdag om fritt kan, inte torsdag för då har jag hoppträning, fredag kanske med hertis och lördag för på söndag har jag cheer så då kan jag icke.

Har inte så mycket att säga om träningen, det gick väl bra hade Sunny.

Nu ska ni få veta vad jag fick i goodiebagen.


- En vattenflaska från Stadium och 20% på valfri vara från Stadium.
- En t-shirt
- Örhängen från Silver & Sånt
- Nåt för håret, "Professional Sebastian Volupt" nåt volym grejs
- Something, something

Ska svara på kommentarer nu och sedan fixa mig Godnatt!!<3

Goodiebag

Tjoo!
Hoppas ni haft en bra start på veckan. Jag har väl haft det det har ju inte hänt nåt dåligt för mig direkt.
Finns inte så mycket att berätta. Vi började idag på svenskan öva inför nationella som är nästa vecka och har Fysik prov om en vecka så vi fick uppgifter som är bra att göra. Men det ska nog gå bra.

När jag kom hem från skolan fick jag ett sms av polle där det stod att träningarna startar imorgon så det är najs.
Det är ju öppet hus den här veckan också så hade redan köpt band så ah vi får se om jag hinner dansa nåt denna vecka. Annars hinner jag bara lite i helgen.

Men idag fick jag en Goodiebag från DC!

Ni får veta vad som är i senare.

Efter det så hade jag piano så ska öva på det sen blir det käka och på dressyrträning och lite plugg.

Öppet hus på DC!

Hejj!
Nu håller jag på att göra mig iordning för att sova. Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat endel olika saker, övat piano och städat mitt rum det är väl det typ. Har funderat mycket på en sak som kommer hända i sommar men vill inte säga det än för vet inte om det ska bli eller inte, får se vad jag väljer. Gu vad jobbigt vet inte om jag ska eller inte det kommer säkert bli kul men lite läskigt kanske.

Aj nu fick jag ont i huvet, det försvinner nog och är borta imorgon hoppas jag. Jag har inte vart borta en enda dag den här terminen och förra bara någon dag då jag hade Streptokocker (stavning?). Har kanske vart borta någon mer dag kanske men annars i skolan och det är skit bra, går även fast jag är sjuk för vill ju inte missa nåt.
Satsar på att inte vara borta en enda dag denna termin som jag har gjort hittills.

Från och med imorgon och hela vecka 5 är det öppet hus på Uppsaladc där jag dansar cheerdance. Ni borde gå det kostar bara 50 kr för hela veckan och man kan gå på hur många kurser som helst det är flera stycken om dagen.


Vi är med 1.56 typ och jag är i mitten! :P

Godnatt!<3

Booring

Hello sweeties!
Är ledsen för den urusla uppdateringen men jag har inte vart på blogghumör och haft mycket i skolan och det är så fortfarande. Hoppas humöret kommer tillbaka men pluggandet kommer nog vara mycket och vi har ju piss schema, vi har haft sämst alla år!

Igår pluggade jag som ni läste och jag skulle ju spela.... med Anton (vet inte vad det heter) men jag förlorade såklart.



På kvällen blev det att slöa framför tv:n och råkade somna och vaknade halv två. Men sov inte så länge nästan en timme. Sen vart det att gå och lägga sig, då pallade jag inte blogg för tänkte ju det men aja.

Idag har jag inte gjort nåt roligt, bara pluggat typ. Tog en pause nu för sedan ska jag fortsätta med plugget. Har ingen cheerträning ikväll och det suger asso vill haa Cheeer!!

Hoppas ni hade en bra lördag och fortsatt bra söndag!
Kisses and hugs!<3

Plugg & chill

Hejj!
Igår blev det inte att jag skrev något mer. Blev att man bara chillade framför tv:n nere i soffan.
Idag vaknade jag typ halv elva och tog det lugnt fika såg på tv. Sen blev det till att plugga så det är det jag har gjort idag. Trodde det skulle bli filminspelning idag men tror inte det får höra om det blir något imorgon.



Nu ska jag ner och spela .... med Anton. Han har skickat efter och fick hem det igår det är ganska roligt faktiskt men nu vill jag vinna över honom. Efter det eller lite senare blir det lite mer plugg.

Vi hörs troligen senare!

A very short friday

Tjaa!
Hoppas eran fredag har vart bra hittills för det har min.
Började med att man hade sovmorgon som man aldrig har haft typ.
Sedan såg vi på film på so:n om Förintelsen med judarna, asso man blir berörd. Efter det vare lunch och engelska då vi lämnade in homework och läste för den lektionen är ganska kort. Kulturtid var det sedan och nu håller alla på med filmer och jag, hertis och fritt har våran story klart så vi började filma men kunde inte göra skol-scenerna idag så vi åkte hem och gjorde någr hos mig. Matten var ju inställd för foppa var borta och hade ingen vikarie så har jobbat lite matte nu här hemma och pluggat lite.

Så jag hade en väldigt kort dag idag för brukar ju gå 08.30 - 15.30.

Nu ska jag käka pizza, se på tv och ha det trevligt!

Här har ni dagens outfit:

Linne:
Gina
Tröja: Gammal från MQ
Leggings: Pierre Robert
Strumpor: vet ej
Halsband: Från alperna i Frankrike

Torsdag

Tjenixen!
Idag spelade vi upp våran musical, två föreställningar och de gick bra.
Vi fick en biobiljett var som tack och får lite sovmorgon imorgon också som är såå bra för har typ aldrig fått det eller jo någon gång i sjuan eller åttan men bara någon gång annars går vi 8.30-15.30 varje dag.

Sedan fick vi vänta som vanligt för det är några som har tyska och de som lägger schemat lägger inte språken samtidigt så vi får vänta på tyskan och sedan får de gå hem före oss för spanskan ligger som sista lektionen.
Men imorgon blir det ett undantag för vi får sovmorgon som vi aldrig får och vi har inte matte som är sista lektionen för tror Foppa skulle någonstan eller nåt så kommer göra endel matte hemma.

Hade hoppträning idag det gick väl okej men asso Chessie hon blir lite het och "lyssnar" inte riktigt alltid.
Så hon blir lite snabb mot hindren men idag vart det bättre för fick hålla i henne hårdare typ men då blev hon arg och massa men hon får lära sig att inte rusa mot hindren.

Annars har jag pluggat när jag vart hemma.
Men nu ska jag göra mig iordning för att sova Godnatt!


Biobiljett som jag fick av rektorn


Vi fikade årets första semlor när jag kom hem från träningen

Gör film i skolan

Hello sweeties!
Ännu en gång sorry för uppdateringen men den kommer nog vara såhär lite ibland.
Asso är det bara jag som tycker tiden går fort det växlar typ mella måndag-fredag. Det är redan onsdag och imorgon är det torsdag och då ska vi visa uåå musicalen för 6: orna ju och sedan träning på kvällen.
Sedan är det ju fredag! Det är lite sjukt.

Höm vad har hänt dag? Inget speciellt faktiskt som jag kan komma på. Hertis hade migrän idag så hon var hemma men hon kommer nog imorgon får jag hoppas :D
På kulturtiden håller vi på med att göra filmer, riktiga fast korta. Eftersom hertis inte var där så kunde vi inte göra så mycket eller kanske så frida och jag var nogrannare hur början skulle va och det börjar med att jag drömmer kan jag säga. Haha där jag ska ramla så övade lite i klassrummet och i korridoren och såg roligt ut när fritt (frida) filmade.



När jag kom hem från skolan så fikade jag och tittade lite på tv innan jag började plugga. Har bara hållit på med plugg sedan och övat på piano.

NI MÅSTE SE DEN HÄR! Handlar om vem som är sveriges hjälte.

http://www.tackfilm.se/?id=1296077217546RA53

Nu ska jag fortsätta packa min idrottsväska sedan blir det fika och lägga sig.
Godnatt!

Försäljning!

Tjaa!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra i alla fall. Lite förkyld och snorig lite nu och då men det får man ta.
De två sista lektionerna som var svenska och bild fick vi göra genrep på teatern som vi ska göra som ett PR på torsdag för att locka 6: or till kulturklass för vår teater var ju så bra tyckte alla när vi gjorde den innan jul.

Idag blev det skit dålig uppdatering också men när jag kom hem så tog jag det lite lugnt och sedan blev det plugg.
Sen när pappa kom hem med fryspåsar så gick jag och sålde det och endel olika kakor, fick hjälp av hertis också TACK!

Så alla kakor blev sålda, men tre lådor kvar av kolor fast en ska till min piano lärare och pappa köper två till jobbet så då har jag sålt alla! Nu är det alla pack med fryspåsar bara som är jätte många. Aja vi kommer dra in mycket pengar till klassan fast pengarna går till tävlingskläder och resa till Malmö om vi kvalar in för det är RM men först blir det DM i Hudiksvall i mars. Lite ledsen för det känns så konstigt att jag inte hade cheerträning idag för vi har ingen lokal :(

Nu har jag fikat lite kakor och bullar & det var gott! Ska fortsätta packa idrottsväskan tills imorgon och
sedan göra mig iordning för att sova Godnatt!<3

                     
                                           


                                                    
             
                                          
                                                                              


Jobbigt

Hejj!
Sorry för jag inte har uppdaterat något idag men haft fullt upp hela tiden typ.
Blir så ibland tyvärr och då lider bloggen.
Efter skolan så åkte jag hem och var hemma en snabbis innan jag skulle på piano. Hem plugga så mycket som jag hinner, käkat middag och iväg på dressyrträning som gick väl bra hade Sunny.
När jag kom hem från träningen duschade jag, fikade och fortsatte plugga lite.

Asso känner mig skit trött så det är fett jobbigt och har endel plugg typ och ta med kläder tills imorgon då vi har genrep för ska köra teatern som vi gjorde innan jul på torsdag som ett PR för att locka 6:or att börja i kulturklass till hösten.

Ska äntligen få sova fast först svara på kommentarer.
Godnatt!<3


Mat nu

Hejj!
Vi åkte längd fast utan anton och har aldrig åkt där så hittade inte riktigt för det var ju ganska stort.
Så mamma och jag åkte lite som vi ville haha. Pappa åkte iväg så vi tappade bort honom.

Sedan när vi kom hem fick jag ett sms av polle att vi ska ju sälja kakor för att tjäna in pengar som vi ska använda till tävlingskläder och annat. Så åkte in till st:per och hämtade 11 st burkar som jag nu ska försöka att sälja mamma har redan köpt 3 st och vart snäll.

När jag kom hem så har jag pluggat och dammsugit mitt rum bara för hade tänkt göra mer ordentligt än bara golvet men nu fick det blir det.

Nu ska vi äta, vad gott för e ganska hungrig. Så svara på kommentarer snabbt efter jag käkat för sedan ska jag skynda mig och se Solsidan för missa förra gången för hade cheerträning.


Det var den här påsen jag fick igår på Gränby när jag var med i en tävling!



What´s happen today

Godmorgon eller vad man ska säga!
Vaknade för en halvtimme sedan och gick upp då fast hade tänkt att jag skulle gå upp tio typ men jag tog det lugnt och sov vidare.

Hade det trevligt igår såg på två filmer "Linaskvällsbok" och "Festival" men såg inte klart på Linaskvällsbok så började på den andra.

Snart ska jag käka lunch och sedan ska vi jag, pappa & mamma åka iväg och åka längd så ska ta lite kort för det är fint väder. Får se om anton också följer men det tror jag inte.
Efter det så blir det plugg och städning. Japp, så det är det som händer idag tyvärr är det ingen cheerträning ikväll som det brukar vara.



Lyssnat och tittat på Jens Fredricson

Hello sweeties!
Hoppas ni haft en bra lördag hittills. Min har väl vart bra, vi var och kollade på Jens Fredricson och jag tycker det var bra han pratade och red och sa massa bra tycker jag så det var najs. Fast det var synd att när man hade suttit där i nästan två timmar och gick där ifrån så var man frusen så det var ju ingen skön känsla och sedan skulle vi på gränby.

Var på gränby ganska kort och jag fick en påse med lite saker i hihi ni får se den senare :D

Sen när jag kom hem så fikade vi och har sedan pluggat och nu tittar jag på cheerdance på youtube.
Blir väl lite mer plugg snart och ska öva på piano för har typ inte gjort det nästan någon gång denna vecka och måste ju kunna min läxa så det blir att öva endel idag och imorgon.

Bilder från när jag var och lyssnade och tittade på Jens Fredricson som är världsmästare i hoppning!


Jens Fredricson!


När Jens hoppar


Isabelle från Jälla


Någon tjej från Jälla

Ha en trevlig kväll allihopa!<3


Morning

Godmorgon!
Blev inte att jag la upp några bilder igår kväll för slöade framför tv:n bara.
Gick och la mig typ halv två men skulle ha lagt mig tidigare för vi skulle ju upp ganska tidigt idag och jag ska försöka sova mer än jag brukar ska bättra mig.

Idag ska jag på föreläsning eller vad man ska kalla det för som börjar kl.12.00
Jens Fredricson en elitryttare ska prata och kanske visa jag vet inte hur man gör med hästar eller nåt.
Helen min ridlärare sa att det var bra man lär sig nåt och det är ju gratis för mig.
Så vi ska käka och åka elva ungefär för vi ska åka och hämta Isabelle också men det blir trevligt.

Det här äre jag ska på!


Hörs senare här har ni bilder från igår!

Jens & Mamma






Sista bilden råkade jag ta innan men de hoppade.

Sorry för dåliga bilder men hade en viss inställning och först gången jag tar på hästar med denna kamera så det blir väl bättre.

Fredagsmys

Tjaa!
Träningen för mamma gick bra tycker jag, de hade hoppning. Lite bilder från stallet får ni se senare.
Håller på att se på Let´s Dance men det är reklam nu, asso Ranelid borde ju åka ut för han är sämre än alla andra!

Nu ska jag gå ner igen och ha det mysigt framför tv:n.
Men här får ni en video får förra fredagen på sista lektionen som var matte.

Det här är väldigt lugnt för att vara våran klass, vi brukar vara mer högljudda.

Fredag

Hejj!
Kom hem typ halv fem för hertis och jag var lite sega efter vi slutade. Hertis har varft hör en stund så snackade jag, mamma & hertis om språkresor.

Men min pizza är klar nu så ska käka för sedan ska jag byta om så ska jag följa med mamma till stallet och tar kanske med min systemis och tar lite pix skriver mer ikväll.

Ha en fin fredag ciao!


Hemskt!

Tjaa!
Kom hem lite efter fyra för mamma kom förbi för hon hade slutat. Så då kom ju jag hem fortare vilket e najs och så fick ju jag åka nya bilen. Idag har vi haft våran bil i 1 vecka tror jag.
När jag kom hem så fikade jag och pluggade och pratade lite ned mamma.
Hållt på att lösa ett korsord lite nu men pallade inte för det var drygt.

Nu ska mamma typ börja laga middag för sedan ska jag på träning, det är hoppträning.
Till middag blir det Strips och egna hamburgare som mamma har gjort.

Idag i skolan har det inte hänt så mycket speciellt på so:n fick vi se en film som handlade om Förintelsen alltså när Hittler hade sina koncentrationsläger och dödade judar och hur det var. Asso gu vad hemskt det var, man blev faktiskt berörd, tror ingen gick där ifrån oberörd i alla fall. Man tänker intehur bra vi har i dagens samhälle och ändå klagar vissa på skolan!
Hoppas det här aldrig händer igen och vissa påstår att det aldrig har hänt men det hare ju!
                   


Men nu ska jag ta upp mina ridkläder och sedan blir det käk :)



Hinner till sängs innan tolv!

Hello sweeties!
Vet inte riktigt vad jag ska säga men har packat min irdottsväska nu för har idrott imorgon också det tycker jag är dåliga att man har två dagar efter varandra man borde ha onsdag som vi har men fredag istället för torsdag.
För då träna jag varje dag förutom på lördag och nu blir det ju först i skolan och sedan hoppgrupp på torsdagar och det e lite drygt ibland.

Men nu ska jag i alla fall lägga mig efter jag svarat på underbara kommentarer.
Hihi kommer nog lägga mig innan tolv det är fett bra! :D

Bild på mig innan jag skulle på cheer i söndags (helt naturlig inget smink alls).

Tror inte det i alla fall ^^

Godnatt!<3

Video från idag

Hejj gullisar!
Nu har jag kommit hem från cheerträningen och ska typ käka nu men ska bara skriva lite först.
Efter skolan åkte jag hem och fixade mig och käkade lite och sedan skulle jag på  cheerdance så hann inte blogga tyvärr. Min dag har väl vart bra förutom att jag är snorig och blir täppt och får typ lite ont i huvet så jobbigt att vi hade idrott och sedan cheerträning idag.

Men måste käka nu så svarar på kommentarer efter jag käkat.
Här får ni en video från idag efter idrotten!

Sorry för dålig kvalité!


Nu blir det att plugga och sedan lite tv tror jag.

Blivit förkyld typ men kör på som vanligt

Hejj söötisar!
Har typ bara pluggat eller kollade lite först på tv:n men sedan har jag vart flitig.
Så finns inte så mycket att säga om det men jag är förkyld typ blev mer snorig idag det började igår lite buhu!
Usch nu kommer jag vara så jätte länge mer än en månad för sover ju inte så mycket så kommer typ aldrig vila ut och svårt att bli frisk så ska försöka lägga mig innan tolv idag och tror jag kommer klara det :D

Blir att jag kommer gå till skolan som vanligt och köra på och träna fast det är ju inte så bra men kan inte missa någon cheer för jobbigt om vi gör ny koreografi och det är ju DM i Mars som jag inte har berättat för er om än.

Nu ska jag svara på kommentarer och sedan ska jag ta C-vitamin brus för gjorde inte det förut och fika och fortsätta packa min idrotts väska inför imorgon.

Här får ni dagens outfit:


Tog inga bra bilder imorse tyvärr och var trött aja de får duga.

Kofta: Fått av mormor när de var här förra helgen
Linne: Fick av mamma i söndags från Gina för ville ha, behövde
Leggings: Pierre Robert
Halsband: Två st olika var ifrån vet jag inte ena eller kanske båda från GrönaLund
Armband: Fått i julklapp av hertis
Örhängen: Gamla från Guldfynd

Tisdag

Tjaa!
Nu har jag kommit hem från skolan. Finns inte så mycket att berätta om det egentligen.
Vi började nio som alla gör på tisdagar då alla klasser börjar med att ha klasstid en halvtimme och jag kom lite försent för skulle fixa mig för fritt skulle fota oss idag men hon var klantig och glömde kameran. Så hon får ta någon gammal bild för pallar inte fixa mig typ igen.

Jag brukar inte fixa mig inför skolan direkt det är bara drygt så tar på lite mascara bara och sedan klar.

Brukar ha träning ikväll men har inte det vi har cheerträning imorgon istället men det är ju lite bra för då får ju mina knän vila lite mer från förra cheerträningen, jag har blåmärke på ena buhu!

Nu ska jag fika och (ta C-vitamin brus om det finns för har blivit förkyld typ) sedan blir det lite plugg!
Här får ni en bild på mig från när jag satt på bussen hem.

I was busy today!

Hejj!
Sorry men jag var upptagen idag för slutade skolan ganska sent som vanligt och sedan när jag kom hem hade jag spelning asso piano lektion. Hem plugga lite fast hann typ ignget, käka och iväg på dressyrträning.
Den gick faktiskt ganska bra, hade Gibson och vi höll på med förvändgalopp i serpentiiner och lite annat med galoppövningar. Kom hem ganska sent typ tio och då blev det duschen direkt och sedan fika och lite plugg och nu sitter jag här. Ungefär så har min dag sett ut.

Snorar lite och sådant nu så håller på att bli förkyld så det kommer nu sitta i någon månad om inte mer :/
Men ska göra mig iordning för sängen nu blev tyvärr sent ikväll också Godnatt!<3


Hate things like this, stupid bus

Hejj!
Idag när jag skulle in till träningen så kom aldrig bussen det var skit konstigt och en kille som stod där skulle åka bussen som gick innan den som jag skulle åka om jag hörde rätt men den kom aldrig. Så väntade i typ tjugo minuter sen hämtade pappa mig och körde in mig.
 
Träningen gick sådär, vi lärde oss nytt i dansen och det föll inte på plats direkt så det var jobbigt men har övat nu lite och känns bättre nu, tur! Nästa träning är på tisdag eller onsdag så får mess om det senare. Som jag sa förut river de upp golvet där vi brukar träna så det blir svårare med lokaler nu för terminen har egentligen inte kört igång men vi kan ju inte vänta så kör extra träningar.

Imorgon har jag träning fast då är det inte cheerdance då är det ridning och det är dressyrgruppen.
Jag rider två gånger i veckan då det är hoppning & dressyr. Cheerdance har jag också två gånger i veckan och så har man idrott i skolan och endel plugg på det här också så jobbigt när man har mycket i skolan kan jag säga.

Inte för det här hör till det jag snackat om förut då men sa ju förut att ni skulle få bilder på den nya bilen och här har ni några.


Bilen är Magic Blue asso mörkblå men i vissa lägen ser den svart ut.



Nä men nu ska jag göra mig iordning för sängen snart efter jag har svarat på era kommentarer och fixa väskan inför imorgon och blir lite plugg i sängen.

Godnatt säger jag nu då!<3


Mot cheerträning

Nu har jag fikat och ska snart ta bussen in till stan till cheerträningen.
Det är på ett annat ställe idag för de håller på att riva upp golv och massa på det andra ställte vi brukar vara på, buhu. Men det ska bli skönt med träning i alla fall.

Det blev inge längd idag för snön var bara blask så gick ut ändå och tog kort på våran nya bil som ni får se senare ikväll. Men är stressad nu bye!

Ska träffa de här sköningarna snart och de andra i laget!

För stort!

Godmorgon!
Det blev inge skidor idag för att det är typ för varmt så snönn är typ blask bara. Jag skulle lägga upp en skit rolig video från igår när hertis och jag såg på filmen Glappet men den är tydligen för stor :/
Får fixa det men kan inte klippa för har inte sådant pogram och vet ej hur man gör.

Senare idag är det cheerträning som börjar klockan fem, så det ska bli najs.
Blir väl lite plugg nu innan också mer än så har jag inte att berätta nu ciao!

3 timmar typ

Tjaa!
Sorry för dålig uppdatering men jag pluggade, käkade och sedan kom hertis och vi skulle se på en film som heter "Glappet" som jag fick i julklapp bl.a Den var över 3 timmar lång så det var lite jobbigt, den var lite konstig också hertis och jag fick rysningar ibland, inte för att det var läskigt.

Det var ett ställe i filmen som var typ det bästa på filmen och fett najs spelade in det så ni får se den imorgon :D

Imorgon ska vi eller kanske inte jag vi får se annars ska de andra åka iväg någonstans en bit bort och åka längd men kanske följer med för vi ska prova våran ny skidbox och (nya bilen lite mer) kan ju ta kort på nya bilen då ju. Så troligen kommer det bilder imorgon på den nya bilen som vi fick i torsdags!

Här har ni några bilder!


Filmen vi såg


Jag (helt naturlig inget smink alls) och hertis<3




Men nu ska jag svara på underbara kommentarer och sedan göra mig iordning för sängen, Godnatt Sweeties!<3

Städat och sett mig på DVD

Har städat mitt rum och tagit ner min egna julgran och min skärna sedan har jag hållt på med våran stora gran som vi har nere. Men har inte tagit ner den då för pappa får ta den.
Fick igår hem DVD från DC så har kollat på den nu och det är alltid lika pinsamt att se sig själv.

Frida & hertis har inte hört av sig så det blir antagligen inget då. Så har inte pluggat än ska göra det snart så om de ringer då eller nåt så kan vi nog inte gå på bio för det blir nog sent då men film hos någon kanske vi får se.
Annars blir det bara att chilla framför tv:n och lite plugg.


DVD:n från DC


Alla mina DVD:er från DC så många terminer har jag gått på DC 7 st, 3,5 år


Sunday

Godmorgon!
Gick upp ur sängen för en halvtimme sedan typ. Vaknade först tio men somnade ióm och vaknade halv tolv och då gick jag upp. Det blev lite sent i sängen igår därför sov jag så länge. Men det är bara på helgerna jag kan vila ut. På vardagar blir det också sent i sängen för mina träningar och plugg därför borde jag lägga mig tidigare på helgen men då vill man ju vara uppe.

Idag ska jag ta bort mitt julpynt i mitt rum vet att man skulle redan ha gjort dte men inte hunnit i veckan. Dammsuga lite tror jag det blir och lite plugg. Senare ikväll ska jag vara med hertis & fritt vi kanske ska gå på bio men jag pallare inte riktigt så det kanske blir film på vår nya tv istället men vi får se.

Ni ska även få bilder på den nya bilen som vi fick i torsdags.



Vinnaren!

Jag hade några inlägg ner att man kunde gissa vad det var pappa kom hem med och det var två som gissade rätt på en bil men tyvärr var bara en vinnare denna gång men kanske har flera nästa gång vi får se annars kör jag på en då också den som vann i alla fall var frida, Grattis! Kolla in hennes blogg HÄR!

Här är en bild på henne också :)


Ni som inte vann bli inte ledsna eller sura nästa gång kanske det är ni som vinner!
Nu börjar Let´s dance igen så ska se det ciao!

Fredags mys!

Hello Sweeties!
Korvis om du läser det här så kommer videon som du filmade upp imorgon kanske.
Nu är jag med i en tävling som är fett bra det är bara att anmäla sig och vinna en länkning i menyn. Så det är riktigt najs gå in HÄR!

Eller klicka på bilden!


Nu är det som sagt fredag och jag ska bara ta det lugnt och ska se på Let's Dance som börjar 20.00 på TV4 kanske och käka en fett god pizza. Hawaii som jag stoppar i ugnen här är en gammal bild från förra gången jag käkade det. Var ett tag sedan jag käkade just en sådan här Hawaii fast den e skiit god men brukar vara slut på Gränby tyvärr!


Sorry vinnare lovar jag kommer i nästa inlägg under kvällen och får nog ett eget inlägg så blir det najsigare och ni/du som inte vann, kommer ha fler sånna tävlingar eller liknande på nåt sätt så det är bara att anmäla sig så vinner man någon gång.

Ha en dunder trevlig fredags kväll nu!!<3

Som en isbit!

Hejj!
Idag i skolan har det gått bra tycker jag, jobbat på som vanligt.
Efter skolan skulle jag till bussen och gick vid fyrishov för frida skulle det hållet för hon skulle möta Fanny så gick med de.
De skulle ta 1:an in till centrum och då tog jag den för att hoppa på tidigare för att få bättre plats för engligt klockan så skulle jag missat den som gick 15.52 i svartbäcken men då sitter jag på 1:an vid polishuset och ser 111 åka det andra hållet alltså hem åt så den var väldigt sen och det var fullt i min buss så man skulle inte hinna av. Sen i stan säger jag ba "vet inte när bussen går från centralen så skulle inte förvåna mig om jag missar den" och just då åker den förbi åt andra hållet -.- Snacka om irriterad jag blir!

Sen skulle nästa buss gå om 11 min så gick in i Svava och värmde mig lite. Gick tillbaka och såg då att det skulle ta längre tid, den blev försenad och det var fel på bussen när den kom så den körde inte och vi fick byta med en annan 111 som de körde dit. Snacka om att jag var iskall trodde jag skulle förfrysa fötterna :/

Kom hem lite efter fem och är fortfarande inte riktigt min vanliga "värme" är inte så varm i vanliga fall.

Bra början kan man ju säga på fredags kväll :(

                                Kände mig så här över hela kroppen!

LÄNKNINGSTÄVLINGAVSLUTAD!
Vinnaren pressenterar jag i nästa inlägg.

Den som gissar rätt vinner en länkning!

Tja!
Nu har jag kommit hem från min hoppträningen och duschat så känner mig fresh.
Efter träningen så hade Kerstin med sen typ någon bakelse/tårta eftersom hon ramlade av när vi hoppade barbacka innan jul. På ridningen är det så om man ramlar av får man baka tårta eller nåt.
Har gjort det en gång för flera år sedan :D Red Chessie idag och det gick sådär, jag tyckte det gick sämre än vad Helen tyckte (ridläraren).


Bild från i somras när jag red Jens

Ska väl fika nu och sedan plugga lite men ska ha en liten tävling nu som håller på tills imorgon runt efter fyra någon gång när jag uppdaterar igen för blir inget mer ikväll.

GISSA RÄTT!
Igår kom ju mamma & pappa hem med en proffs tv. Men idag kom pappa hem med en nya av något annat som är mycket större och som typ alla familjer har. Kan ni gissa!



Torsdag

Hejj!
Sorry för dålig uppdatering men när jag kom hem så fikade jag och såg lite på tv. Men började nästan direkt att plugga för vi fick i läxa idag att läsa flera sidor i so:n till imorgon.

Har inte gjort så mycket mer, blir att plugga lite mer ikväll men  nu bloggar jag och svarar på kommentarer sen ska jag käka Hamburgare och Pommesfrites för satt på ugnen nu så mamma börjar när hon kommer för sedan ska jag käka och åka på hoppträning.
Därför gjorde jag so:n direkt men kommer nog läsa det igen ikväll när jag kommer hem från träningen så jag kan det väldigt bra för fick ju MVG i so och måste vara bra nu och plugga som förra terminen om inte mer. Fast ska ju inte ha so typ i gymnasiet inte mkt iaf för ska gå natur. Bryr mig inte så mycket om det men är ambiös som vanligt, haha.


Bild; Mina anteckningar till so:n till förra provet innan jul. Fick MVG då :P


När jag pluggade på stadsbiblioteket förut med hertis

Förresten Krya på dig hertis!<3

Proffs....!

Hello sweeties!
När mamma och pappa kom hem hade de med sig en ganska stor sak snacka om jag blev glad.
Vi har snackat om det ett tag för vi behöver byta bort den som vi har uppe och ni kanske vet nu vad jag snackar om?! :D

Det är en TV och inte vilken som helst det är en proffs tv! Den kostar 24 000:- på Media Mark men vi fick den för 12 000:- snacka om bra deal. Anton sa att den kostar 26 000:- på Elgiganten haha.
Mamma och pappa skulle egentligen köpa en annan som är 46"tum men de som var precis före köpte den och det fanns bara en kvar och tror det var en Philips. Men den här är 40"tum och Sony fast en mycket bättre än den som vi tänkte köpa från början. Men den känns som en 42"tum tycker jag. Denna tv skulle också vara mycket lyxigare än den andra fast den andra var större så kostade den här mycket mer. 


Fick med det här + två st 3Dbrillor!


Såhär tunn


Baksidan


Framsidan


Ingen kant, yeah vad bra


På sin plats :P Ser lite liten ut kanske men tycker inte det irl.

Den som vi förut hade nere tar vi upp.
Nu har de satt på tv:n där nere så ska gå och kolla, vet inte om det blir mer inlägg ikväll om inte så säger jag Godnatt redan nu!

Videoo!

Tjaba!
Kom hem för en timme sedan ungefär. Nu har jag fikat och kollat lite på tv.
Som ni vet har jag ingen träning ikväll lite tråkigt fast ändå skönt. Då kanske jag kan komma i sängs innan tolv.
Ska kanske satsa på det eller vad tycker ni?

Ska väl tillbaka till tv:n och lite senare blir det lite plugg typ. Ska läsa en engelskbok som jag började på för några dagar sedan som ni vet och det är ju "Toro! Toro" som jag berättade förut för er.

Idag i skolan har det inte hänt så mycket, just vi fick en ny lärare igen. Vi har bytt lärare i varebda ämne förutom Matten & Bilden. Flera gånger också t.ex engelska fyra-fem lärare har vi bytt och får en ny lärare denna termin men hon var sjuk så vi har henne vi hade förra terminen.
Hoppas ni inte byter som oss för det är sjukt jobbigt!

Ser lite retarded ut men bjussar på denna :P



Dagens stil

Hello sweeties!
Nu håller jag på att packa min väska för har idrott imorgon! Jag gillar det faktiskt i alla fall för det mesta om man gör nåt kul men det är skönt att röra på sig. Imorgon kväll har jag dock ingen träning men har ju idrott i skolan så det blir ju en  slags träning ändå. Tränar nästan varje dag om jag tänker efter.

Min vardags vecka, helt vanliga vecka
Måndag - Dressyrgrupp
Tisdag - Cheerdance
Onsdag - Idrott
Torsdag - Idrott, Hoppgrupp
Fredag - LEDIG, för det mesta
Lördag - LEDIG
Söndag Cheerdance


Jag är så snäll och lägger upp
 Dagens Outfit:

(Ser dock lite trött ut men hallå det var morgon).

Kavaj: Julklapp från MQ
Linne: I höstas från Gina
Leggings: Pierre Robert
Halsband: Julklapp av hertis
Armband: Julklapp av hertis
Ring: Julklapp av fritt
Örhängen: Gamla från Guldfynd

Nu ska jag äntligen hoppa till sängs. Blev lite besviken imorse när jag vaknade eller hur man ska säga det okej inte besviken direkt men jag ba men asso har ju inte sovit nått. Går så snabbt när man sover ifs la mig lite sent så hann inte sova ut :(

Godnatt!<3

Första skoldagen

Hejj på er!
Flera av er har haft första dagen i skolan så hoppas det gick bra. Började också skolan idag och det gick väl bra.
Efter skolan skyndade jag mig hem och började med middagen för skulle ju på cheerträning som började halv sex och det är väldigt tidigt. Fast vi börja bara den tiden idag de andra dagarna kommer vi börja runt sju.
Jag kom nyss hem och det blev inte så jätte mycket dans för Polle var sen tack vare buss skiten och sedan fick vi ny korreoagrafi.

Ikväll blir det nog till att komma i sängen tidigare än i natt då det blev typ halv två.
Men det kommer bli nästan så sent för det mesta som förra terminen för har ju träningar och massa plugg kommer det bli. Då blir det ju tyvärr sent men bloggen ska jag försöka hålla igång så mycket det går.

Sök på google på Cheerdance Uppsala och på sida 7 finns denna bild.
Jag är ju med :P

Isabell,Agnes,Lisa & Jag i det gamla laget jag var i. Saknar de lite<3

Skolan börjar imorgon!

Hejj på er!
Hade träning ikväll och det var dressyrgruppen och jag hade Gibson och det gick bra.
Vi höll på med förvändgalopp på serpentiner. Det gick ganska bra från början men efter att det hade vart snöras från taket så blev hästarna rädda och Gibson pigg sedan och han trodde att nåt skulle hända igen varje gång, haha!

När jag kom hem så hoppa jag direkt in i duschen. Sedan har jag fixat mig och håller på att förbereda mig inför imorgon. Då skolan börjar igen fast det är nog som en vanlig skoldag, lite tråkigt.
Har cheer efter skolan lite senare så det är fett najs men självklart är det roligt att träffa alla underbara.
Fast skolan är inte så hemsk tycker jag, det är bra att vi får gratis utbildning och kan bli vad vi vill.

Skön att få lägga sig snart i sin nybäddade säng och alldeles ren.

Sitter med en sådan här på mig fast den är vit men det är visibly clear.



Bye Bye forever!

Tjaa!
Nu har jag dammsugit klart mitt rum och fixat lite så ska berätta för er vad som hände igår!

Då sålde vi våran bil så pappa åkte iväg till köparen och sedan körde de hem honom.
De kom hit och tittade på den förra helgen. Vi har haft den i 10 år jag är som uppväxt med den där bilen. Men vi behöver en ny för vi har haft den så länge och den har gått väldigt mycket och mamma och pappa använder de mycket t.ex pappa jobbar ju i Sthlm så ibland tar han bilen elr tåg.

Fast det är en sak som är najs med det här är att pappa har beställt en helt ny Volvo.
Den har funktinoner som är väldigt bra så den är årsmodell 2011.
T.ex bakluckan öppnar sig automatiskt och åker upp så när man har handlat eller åkt skidor eller vad som helst slipper man dra upp den om man har mycket i händerna.

Vet inte hur den ser ut som vi ska ha eller färgen och sådant. Den kommer förhoppningsvis nästa vecka typ.

Våran bil som nu är såld




Sista dagen!

Godmorgon sweeties!
Vaknade för lite mer än en timme sedan. Har fika och suttit framför tv:n.
Måste försöka vänja säg lite nu för skolan börjar ju imorgon buhu.
En sak är bra med skolan börjar igen och det är att rutinerna kommer igång sporterna och sånt.
Fast något sätt är det trevligt för min klass vi är underbara. Det är ingen/inga som är den/de "coola" ni fattar som det kan vara och det är fett bra med våran klass. Alla är typ kompisar med alla!

Idag ska jag städa mitt rum har jag tänkt eller dammsuga och sådant menar jag då. Ska berätta en sak som hände igår men det får ni veta senare.


Blir att träffa de här sköningarna imorgon!

Wish you a sweet dream

Go kväll!
Skulle ju berätta om en liten sorglig sak som hänt idag men ni får höra den imorgon.
Hoppas ni haft en jätte bra söndag för några av er vet jag börjar skolan imorgon så lycka till första skoldagen och hoppas den blir bra. Själv börjar jag inte förren på tisdag så min sista dag är imorgon buhu.
 
Nä men måste börja vänja mig så ska väl göra mig iordning för sängen nu och sedan blir det till att läsa en engelsk bok som jag började på igår som heter "Toro! Toro!" Det är lite spanska i den också så det är najs för har ju MVG i det :P Har jag haft det hela tiden sedan vi fick betyg först gången för att skryta lite ^^

Säger godnatt redan nu då!

Äntligen cheerträning

Hi sweeties!
Har vart på datorn nu ett tag och håller på med en väggkalender med bilder som jag tagit under året och ska fixa så de passar in. Har haft en 2010 men den räcker ju inte längre för det är ju 2011 nu.
Så håller på att göra en ny och det är fett najs.

Men har bytt om till mina cheerkläder nu och ska snart åka in till träningen.
Fett skönt att det drar igång igen.
Vi hörs ikväll!

Bild på mig i backstage på cheeruppvisning


Vilken smärta!

Hej!
Igår kväll blev det inget inlägg för när jag tittade på film fick jag sån jävla smärta i magen.
Usch det var sååå himla hemskt. Det var mensen buhu hatar den. Men jag får inte såhär varje gång det är vissa gånger som tur i alla fall. Tabletter hjälper inte helt heller var vaken i flera timmar och kunde inte somna :(

Nog om det. Filmen som jag hade tänkt se gick eller 2 st parter men sen fanns det inga fler så det blev en annan film i stället.

Idag kommer jag vara hemma och ta det lugnt tills klockan fem då det är extra cheerträning och alla måste gå så måste masa mig in till stan. Får försöka ta flera tabletter om det går och smärtan kanske är bättre idag.
Hoppsa det för det är så jobbigt att träna med sånt här.

Det är en annan sak som händer idag som är lite sorgligt fast det blir fett najs sedan.
Men det avslöjar jag senare ^^


Movietajm

Den här filmen "Älska mig" tänker jag se nu och mysa i min säng hoppas det är bra kvalité på datorn. För den finns typ på youtube men har aldrig hört talas om den faktiskt, har ni?

Tror ni den är bra?
Här har ni trailern!


Får se vad jag gör efter filmen, kanske en till film fast på tv:n när mamma,pappa,mormor& morfar har kommit hem från teatern.

Ha en trevligt lördags kväll sweeties!

Deo kan fräta på kläder!

Tja!
Igår när jag skulle till Gränby märkte jag att det var flera stycken hål under ena armen på min t-shirt.
Jag ba, whata fuck vad är det här. Men antagligen är det deoderanten som har frätigt för de kan hända om det är dålig kvalité på kläderna. Så tänk på att deon ska ha torkat innan ni sätter på er kläder för den kan ocks¨å typ färga elr bli vitt då. Fast det kan fräta ändå för jag har låtit det torka.  Lite läskigt men det har aldrig hänt förut, tur att jag inte är rädd om denna.

Här får ni en bild...

Använd bra kvalité på kläderna annars kan detta hända.
Om ni köper på billiga affärer fast då är ju kläderna billiga så då gör det inte så mycket.

Lång sovmorgon

Godmorgon!
Det blir så för mig i alla fall. Vaknade först tio typ men somnade om och vaaknade sedan halv två och då gick jag upp. Fick en rejäl sovmorgon kan man säga men måste väl börja vänja mig att gå upp tidigare för skolan börjar på tisdag. Man får helt enkelt lägga sig mycket tidigare än fyra snyft.

Jag har bara fått massa mardrömmar nu sista tiden :( Undra om det kommer hända något hemskt snart som i mina drömmar. Hoppas verkligen inte det.
Aja nu ska jag inte tänka på det. Idag händer inte så mycket vad jag vet, ska bara vara hemma men mormor & morfar kommer ju och det är ju inte ofta för de bor i Sveg fem tim härifrån.
De kommer för de ska se någon teater som de fick i julklapp av mamma & pappa bland annat.


Bilder 2010 egoo

Hello!
Nu är det en vecka sedan nyår så tänkte lägga upp lite bilder på mig från året 2010.
Okej det är ju inte fredag längre men nästan.

Endel bilder har en stor innebörd och massa minnen vad som hände då.
Här har ni egoo moi, enjoy!



Men bilderna krånglade lite så det tog längre tid än vad jag hade tänkt men äntligen ska jag göra mig iordning för sängen efter jag svarat på era najsiga kommentarer.

Godnatt sweeties!<3


Hemma nu

Nu är jag hemma för ett en stund sedan.
Mamma håller på med middagen som bilr.. Kyckling och ris!
Mums vad gott men man äter ju alltid extra gott på helgerna såklart.

Klockan åtta tror jag "Let´s dance" börjare så ska väl se det för det är seriestart. Kanske är någon najsig person med. Jag vet att Alexander Rybak ska vara med och det är ju lite konstigt för han är norsk men aja.

Så det blir framför tv:n ikväll och gotta sig.
Förresten glöm inte att rösta på mig här nu snabbt för tävlingen avslutas ikväll!!





Köpte en glass på Gränby, päron och den var fett god :P


My money

Goddag!
Idag eller typ snart ska jag och mamma åka iväg till Gränby för vi ska till banken och fixa endel saker för de har strulat med våra pengar i några månader nu. Asso vilka puckon! Kanske åker till stan om vi ska göra ett ärende men tror icke det.


Hoppas vi får pengarna eller att de fixar det för det handlar ju om mina barnbidrag.
Vi hörs väl när jag kommer hem ciao!


I have get a scar today

Tjaa!
Träningen gick väl bra. Hade Chessie och det var ju hoppgruppen så det var najs.
Trevligt att man kommer igång nu igen efter lovet. Då man inte haft någon riktig träning.
I min vanliga vardag tränar jag 4-6 dagar i veckan. 4 ggr på fritiden och 2 ggr i skolan.

Ni ser min rubrik så kolla på det här!
Bilden har jag gjort liten för ser så blå ut under ögat för var fett trött, inte sovit så mycket och inget smink alls.
                                                      
                                                             Visst ser det hemskt ut!

Fast det är inget riktigt ärr för jag hade råkat somnat i soffan idag och när jag vaknade efter ett tag så såg jag att jag hade ett märke. Så det är inget farligt som det ser ut för det är borta för länge sen.

Men nu ska jag ha fika och ha det najs ciao!

Död typ

Hejj!
Sorry för uppdateringen idag men jag har vart trött och konstig idag efter igår.
Jag har inte så mycket att sägaom gårdagen för berättade om den tidigt imorse innan jag la mig typ.

Idag har det inte hänt nåt speciellt, låg i sängen till tolv typ så blev ganska länge fast la mig runt fem på morgonen så då kan man förstå.

Har bara vart hemma idag. Det blev inte till att vi gjorde det där som vi hade tänkt för det var tidigt på morgonen för de som var medlemmar och fick för tur men mamma mådde inte så bra heller.
Ikväll börjar mig hoppträning igen på torsdagar!

Här får ni bilder från igår....

Hertis prova min systemis :P


När jag sminkar mig





Förrätten




Anton(min storebror) & Oskar (Hertas storebror)



Efterrätt, mums!






Vi började leka lite med mina pompoms






Ni får kanske några fler sen ikväll när jag kommit hem från stallet.
Men nu ska jag käka tacos och sen drar jag till hoppträningen!


Haft/har gäster

Hello till alla sweeties som är vakna!
Fast de flesta ligger nu och sover tror jag. Hoppas ni har haft en trevlig dag!
Min har vart bra, najsiga gäster i alla fall. Fett skööna vi är.
Ni får lite bilder imorgon promise för pallar inte lägga in på datorn för är fett trött.

Hertis och Oskar är kvar men Håkan och Christina har gått för ett tagsen.
Men de ska gå snart Oskar ska bara se klart matchen som slutar snart tror det är JuniorVM i Hockey.
Själv är jag och hertis i mitt rum och tar det lugnt nu.

Fett trött jag kommer vara imorgon för tror jag ska upp ganska tidigt får se om vi ska göra det.
Nä men säger godnatt nu!<3


En bild på hertis & mig innan båten till Gotland


Hertis<3

____________________________________________________________________________

Rider du på Bälinge??
Svar till Linn: Japp det gör jag :)


Chockladtårta på gång

Hejj!
Hoppas ni sovit gott! Jag sov sådär hade mardrömm igen och den var inte trevlig.
Det var en gubbe eller vuxen man då som hade tagit min systemis och var helt galen jag försökte ta tillbaka den men fick akta mighan inte döda mig! :O

Ikväll får vi gäster så det ska bli najs för det är hertis som kommer bl.a.
Nu ska jag hjälpa mamma att göra en chokladtårta typ men "Fjorton suger" börjar på SF kanalen nu och har lite lust att se den men ser kanske den samtidigt för har sett den för länge sedan.


Hörs senare ciao!


Bild från google

Goodnight sweeties!

Tjeena!
Sorry för de dåliga uppdateringarna nu men vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Ni får gärna ge lite tips så det inte blir mer bloggtorka :(
Aja kanske blir bättre imorgon.

Nu har jag sett klart på "Se upp för dårarna, dårarna stängs" fast har sett den flera gånger men den är ganska bra och endel najsiga saker i den så såg den igen för den gick på tv:n.

Glöm inte att rösta på mig till veckans blogg HÄR!!
Tack så mkt på förhand, ni är underbara!<3

Men nu ska jag väl göra mig iordning för sängen så jag kommer till sängs i lagom tid.
Hoppas jag inte drömmer mardrömmar inatt.

Bild tagen i Hassela


Städar inför gäster imorgon

Hej sweeties!
Nu uppdaterar jag lite för det var en som ville det men har inte så mycket att säga.
Igår kväll blev det inge inlägg för mådde lite dåligt, först när jag hade dressyrträning började det och även när jag var hemma men det gick över senare så det var bra.

Idag mår jag prima typ var lite trött imorse eller runt tolv då.
Håller på att städa övervåningen eller ska göra det för Anton håller på med undervåningen för vi får gäster imorgon. Det är det som händer, inte så kul alltså.

Det är säkert fler än bara jag som längtar till sommaren, värmen och massa annat.
Hertis vi måste ägna mer tid till varandra i sommar faktiskt eller vad tycker du?!
Det skulle vara trevligt iaf, typ åka iväg över en dag eller nåt.

Har ingen bra bild så här får ni en sommarvideo!

RÖSTA PÅ MIG!

Hejj på er!
Idag har jag bara tagit det lugnt framför tv:n än så länge.
Men ska käka lunch typ nu och sen ska jag och mamma åka in till stan för några ärenden.
Får inte vara borta så länge för ikväll börjar min dressyrgrupp igen och hoppgruppen på torsdag.
Det ska bli kul. Hm undra när cheerdancen kör igång för alla vanliga grupper på DC börjar i februari men vi tävlingslag skulle börja i januari för det är ju DM i Februari! Nervöst som fan, första året i tävlingslag!

Förresten jag är men i en tävling om veckans blogg och är en av finalisterna så ni får jätte gärna rösta på mig på
HÄR!

Man kan rösta varje dag, max 2 ggr. Vill gärna vinna har aldrig gjort det så snälla rösta :)

Vi hörs ikväll!<3 

(Klicka på bilden så kommer du dit)
Är 2:a av finalisterna, www.hertismandis.blogg.se




Yesterday and today

Tjaaa!
Sorry för uppdateringarna men har ju inte vart hemma men nu är jag det, kom hem igår.

Nyår var helt okej det var typ musik och lite ös där nere och så var det en annan sal som folk också var i.
Pallar inte berätta så mycket om det. Ni kan få lite bilder från nyår.

Igår hände inte så mycket, vaknade gick och käkade frukost, tillbaka till rummet och vila lite och sen packade vi och for hem. Kom typ hem åtta för jag skulle se Fångarna på fortet för nätkatterna var ju med.

Idag kommer jag packa upp och fixa lite här. Mer än så kommer nog inte hända.

Skulle uppdaterat mycket tidigare men har hållt på med nu att installera så det går att överföra bilder från systemisen till dtorn för har aldrig gjort det på denna dator så måste fixa sånt först gången.
Ha en bra söndag här kommer det bilder!

Nyårs outfit:

Tröja: Fått av mamma från KappAhl förut
Klänning: Gina
Leggings: Vet ej
Skor: New York, Century 21 (ca 1 år)
Armband: Kulturnatten i Uppsala i höstas
Höger Ring: Vet ej någon gammal
Vänster Ring: Köp på Gotland i höstas
Halsband: Fått av hertis i julklapp
Örhängen: Först glittrigaringar och sedan långa men diamanter och sedan slivertrådar som hänger ned.


Mamma, Jag(står lite på tå) och Anton


Pappa & Mamma


Skål!


Våran efterrätt


BIG EYED MIKE




Snyggt! Firar in det nya året 2011!!






Nä men nu ska jag svara på era kommentarer och sedan packa upp mina väskor ciao!


RSS 2.0