Bakar en tårta! Mom's birthday!

Hejsan!
Nu håller jag på att baka en chokladtårta till mamma utan att hon vet om det än hoppas jag. Hon fyller nämligen år idag om ni inte visste det så säg Grattis!

Idag så hade vi mentorstid då vi tittade på lite olika filmer från åren och klassresan på Gotland i höstas. Blev lite tårar här och där. Jag får nog imorgon säkert fast efter skolavslutninngen så ska hela eller nästan iaf fika, ha lekar och ha mysigt innan vi skiljs åt. Kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon!! Idag åkte Maria i klassen till USA. Hoppas du får det bäst i USA vi saknar dig!<3

Till nåt annat. Chokladtårtan är i ugnen nu så jag håller på att äta av smeten det som blev kvar i skålarna och sedan ska jag göra glasyren typ som också är choklad. Hoppas det bli gott!

Men nu ska jag fortsätta äta av lite smet så vi hörs!


Såhär ser det ut när jag bakar


Smeten


Jag gillar smet


Kommentarer
Postat av: Veronica

Tack detsamma =)

2011-06-09 @ 17:06:26
URL: http://veronicasadventure.blogg.se/
Postat av: malin

sv: super kul att du är med i dagens blogg :) meddelar när vinnaren är uppe, lycka till! :) Allt bra?

kram

2011-06-09 @ 17:30:39
URL: http://mallansundqvist.blogg.se/
Postat av: theresebjörkman, :)

svar;



jag får sommarlov den 17 juni :)

vad ska du göra i sommar?:p

2011-06-09 @ 17:30:42
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Postat av: Joanna- ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM!

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg finns även en dagens blogg tävling där du har chansena tt bli länkad inför mina 200-600 unika läsaredagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-06-09 @ 19:59:17
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Hej igen, sorry att jag aldrig svarade, men har haft lite fullt upp med lite förändringar och sånt med bloggen, och så ska man ju ha ett liv utanför också, hehe :) Men nu är jag tillbaka! Hur har du haft det sen vi hördes sist? :)



Förresten, har du deltagit i H&M tävligen? Där du kan vinna 900:-? Annars har du länken här om du vill vara med: http://www.tourn.se/taevling/bloggtaevling/vinn-900-kr-presentkort-paa-hm/?rID=79

2011-06-09 @ 22:42:31
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0